2013-ban nosztalgia lesz a piros troli


A BKK bejelentése szerint a régi szovjet trolibuszok fokozatos kivonása január 1-jével a végéhez ér, így a piros trolibuszok jövőre teljesen eltűnnek az utakról.

Az 1975 óta üzemben lévő ZiU-9-es trolibuszok közúti forgalomból való kivonását a BKK fél évvel ezelőtt kezdte meg. Úgy tűnik a folyamat sikeresen fog zárulni és sikerül a közel 40 éves buszokat végre leépíteni és helyükre új, korszerű trolikat beállítani. Az utóbbi években több áramütéssel és egyéb, kisebb panaszokkal kapcsolatos bejelentés érkezett a Közlekedési Központ diszpécsereihez, ami még inkább indokolja a kis piros buszokkal való végleges szakítást.

A trolibuszok, amik nálunk elavultnak számítanak nem fognak sokáig állni a garázsban. A tech.hu információi szerint már megvannak azok az országok, akik megvásárolják és ezeket fogják beállítani újszerűként az 50 éves példányok helyett.

Kulcsszavak: leépítés, nosztalgia, troli
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mortal Kombat 11 – A ’95-ös mozifilmet idéző skinekkel bővült a játék
Ed Boon egy ideje már utalgatott arra, hogy a ’95-ös Mortal Kombat film ruhái is bekerülhetnek a Mortal Kombat 11-be, és ez így is lett.
ASUS blog: kreatív notebookajánlatok
Új kategória nőtt ki az elmúlt években a laptopok piacán: a professzionális, multimédiás felhasználásra tervezett gépeké.
Lemásolta a TikTokot a Snapchat, és akár pénzt is kereshetünk vele
Spotlight néven mutatta be a legújabb funkcióját a Snapchat, ami olyan, mintha beépítették volna a TikTokot az alkamazásba.
Fortnite – Hamarosan előfizetéses rendszerrel bővül a játék
Az Epic bejelentette, hogy érkezik a Fortnite Crew, mely lényegében egy előfizetéses rendszer lesz a népszerű battle royale címhez.
Itt a Motorola idei legolcsóbb mobilja
Bruttó negyvenezer forint környékén válhat elérhetővé a Moto E7.

További tech hírek >>