3D monitor és TV egyben


Ha éppen azon törnéd a fejedet, hogy 3D tévét vagy 2D monitort vegyél inkább, akkor itt a megoldás például az LG DM2350 személyében, ami egyesíti a kettőt.

Munkához és otthoni kikapcsolódáshoz is ajánlják a ketyerét. Mivel egyszerre funkcionál monitorként és tévéként, így tartalmaz DVB-T, DVB-C (MPEG4) tunert, és olyan csatlakozási lehetőségeket biztosít, mint a Scart, Component, HDMI és RCA.

Az eszköz az LG CINEMA 3D tévéihez hasonlóan nagy betekintési szöget nyújt, úgyhogy attól még, hogy monitor, lehet több emberrel is nézni a filmeket. Helyből két 3D szemüveg is jár a csomag mellé, ezek nem tartalmaznak elektromos alkatrészeket, ezért töltést sem igényelnek.

A monitor tévé tartalmazza a 2D-ről 3D-re konvertáláshoz szükséghez technológiát, így nem kell külön szoftvert telepítéseni, és akár a TV adást is 3D-ben nézhetjük. Médialejátszót is tartalmaz, így népszerű fájlverziókat, mint a HD DivX, külső háttértárolóról, például USB-ről is képes lejátszani.

Pontos számok (például méret, ár vagy felbontás) nem derültek ki a gyártó közleményéből, de élőben már megnézhető a hétvégén az Innováció2011 kiállításon, egyébként júliustól lesz kapható itthon.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Meglepő felfedezés a 14 hónapos babákról: képesek logikai úton kikövetkeztetni mások preferenciáit
Már a 14 hónapos babák is sikeresen használnak logikai következtetéseket, hogy a társas világról tanuljanak, olyan helyzetekben is, amikor a közvetlenül rendelkezésükre álló adatok...
Az okostelefon-piac felívelésére számít év végén az IDC
Az ünnepi szezon ismét növekedést hoz majd a szegmensben az elemzők várakozásai szerint.
Titokban pontozza a dolgozókat az Office 365
Visszaüthet a nem reprezentatív produktivitási pontok komolyan vétele.
Meglepetésekben nem volt hiány a OneBlade CS:GO Warmup kupán
Bajnokot avattak a OneBlade CS:GO Warmup kupán.
Felhúzta az első, 3 nm-es eljárásta tervezett gyárát a TSMC
A bérgyártó szerint a tömeggyártás a 2022-es esztendő második felében meg is kezdődhet.

További tech hírek >>