50 Cent saját fülessel támad


A szövegelés, színészkedés és producerkedés után a nagyszájú hiphop-sztár betörne a kütyüiparba is. Ennek jegyében saját fülessel rukkolt elő, amit a CES 2011-en mutatott be.

A CESen a híres cégek mellett természetesen híres emberek is felbukkannak, többek között a rapper 50 Centtel is találkozhattak a nézelődők a legnagyobb szórakoztató-elektronikai összejövetelen. A sztár itt mutatta be a Sleek Audio által gyártott füleseit. (Ők már szerepeltek itt a Tech.hu-n, az elpusztíthatatlan SA7-ről bővebben itt olvashatsz.)

Annyit már tudunk, hogy a Sleek wireless fejhallgatói a Kleer technológiát használják, ami az átlag Bluetoothos készülékeknél jobb hangminőséget tud produkálni.

Egyszeri feltöltés 10 órányi zenehallgatást tesz lehetővé, ráadásul egyszerre akár négyen is hallgathatják vele ugyanazt a lejátszót. Az egyik legfontosabb tényezőről, az árról egyelőre hallgatnak, de azt ígérik, hamarosan jönnek a részletek is.

50 Cent amúgy nem az első rapper, aki a muzsika mellett technikai fronton is közelít a hallgatóihoz, Dr. Dre például már promózza egy ideje a Beats termékeit. 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.
Hódít a gamepad a PC-s játékosok körében
Megduplázódott az elmúlt években a kontrollerrel is játszók száma.
Kapott mostanában értesítést a Spotify-tól? Akkor az ön jelszavát is ellophatták
A nyáron bukkantak rá a kiberbiztonsági kutatók arra a 72 GB-os adatbázisra, ami mintegy 350 ezer Spotify-fiók belépési adatait tartalmazta.
Mortal Kombat 11 – A ’95-ös mozifilmet idéző skinekkel bővült a játék
Ed Boon egy ideje már utalgatott arra, hogy a ’95-ös Mortal Kombat film ruhái is bekerülhetnek a Mortal Kombat 11-be, és ez így is lett.

További tech hírek >>