A boltokban az új iGO


A Nav N Go legfrissebb szoftverét, a primot a Navon N480 GPS-en láthatják, tapizhatják először a vásárlók, ami mostanság érkezett meg a boltokba.

Amint arról a bejelentéskor, a CeBIT idején beszámoltunk, ezt a szoftvert a Nav N Go elsősorban a hardvergyártó partnereinek szánja, biztosan ezért nem "különálló" szoftverről érkezett az infó.

Az Navon 480-ban az iGO primo intuitív és könnyen kezelhető felülete mellett olyan újdonságok is helyet kaptak, mint a domborzat és a nevezetességek valósághű, továbbfejlesztett 3D-s modellje, vagy a magyar Text-to-Speech (hangos utcanevek) navigáció.

Állítólag nagyon gyors a készülék. A gyártó azt ígéri, hogy bárhol járjunk is Európában, 30 másodpercen belül megtervezi nekünk az optimális útvonalat a ketyere.
Leméri majd valaki stopperrel?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ace Combat 7: Skies Unknown – Ingyenes tartalmakat kap a második születésnap alkalmából
Eközben a játék eladásai már 2.5 millió felett járnak.
2700 oldalnyi CIA-s ufóakta lett nyilvános, ide kattintva ön is megnézheti
Egy új törvény szerint a hírszerző ügynökségek már nem tarthatnak vissza ufómegfigyelésekkel kapcsolatos információkat. Ennek keretében tettek nyilvánossá egy vaskos iratanyagot,...
Megosztható játékélménnyel bővül idén a Stadia
Elsőként a Hitman - World of Assassination trilógia támogatja a State Share funkciót.
Már a Zen 4 és 5 van az AMD fókuszában
A hangsúlyt áthelyezték a következő generációkra, amelyek új gyártástechnológiával készülnének.
Áttörés előtt áll egy új robot­generáció
A gyárakban a gépek csak rutinmunkákat váltanak ki, de az új technológiák már kibővítik a lehetőségeiket és egyre okosabbakká válnak.

További tech hírek >>