A droid neve Milestone!


A hivatalos bejelentés előtt hónapokkal kapható Motoker Kft-nél a Motorola Android alapú csúcs PDA-ja a Milestone, ami nem is rég még Droid néven futott.

Bár a Motorola februárra ígérte a Droid hazai érkezését, jövő héten érkezik a Motokerhez az első Milestone (európában ezt a "keresztnevet" kapta) szállítmány. Ráadásul a maga 179.900 forintos árával még abszolút vesenyképes is, hiszen olyan nagyágyúk mellett lép a vilégot jelentő deszkákra, mint pl. a HTC Touch HD2. Ingyenes Google navigációval, a legújabb Android 2.0-ás oprendszerrel, izmos processzorral és mindenféle vezetékes és vezetéknélküli földi jóval tényleg ez a készülék lehet a Motorola új nagy dobása, a pengeMOTO (V3) után.

És hogy ne csak azok örüljenek, akik a jövő héten a kezükbe foghatják a saját Mérföldkövüket (Milestone) a Motoker jóvoltából most egy S9-HD sztereó headsetet nyer az a kedves tech.hu olvasó, aki a ketyereparkból "megszerzi magának" a Milestone-t és válaszol e-mailben arra az egyszerű kérdésre, hogy milyen processzor van a Milestone testében. Tehát: irány a ketyerepark és a Milestone, illetve a levelezőprogramod, a választ pedig a jatek (kukac) tech.hu címre küldd!

FONTOS!!! A választ ugyanarról a maicímről küldd, amiről a tech.hu-n regisztráltál!!!

TESSÉK!

(eredményhirdetés januárban és a nyeremény headstetet januárban postázzuk)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Meglepő felfedezés a 14 hónapos babákról: képesek logikai úton kikövetkeztetni mások preferenciáit
Már a 14 hónapos babák is sikeresen használnak logikai következtetéseket, hogy a társas világról tanuljanak, olyan helyzetekben is, amikor a közvetlenül rendelkezésükre álló adatok...
Az okostelefon-piac felívelésére számít év végén az IDC
Az ünnepi szezon ismét növekedést hoz majd a szegmensben az elemzők várakozásai szerint.
Titokban pontozza a dolgozókat az Office 365
Visszaüthet a nem reprezentatív produktivitási pontok komolyan vétele.
Meglepetésekben nem volt hiány a OneBlade CS:GO Warmup kupán
Bajnokot avattak a OneBlade CS:GO Warmup kupán.
Felhúzta az első, 3 nm-es eljárásta tervezett gyárát a TSMC
A bérgyártó szerint a tömeggyártás a 2022-es esztendő második felében meg is kezdődhet.

További tech hírek >>