A Google Maps már a spájzban van!


Újabb országok kerültek fel arra a listára, akik a Google ingyenes navigációját használhatják! Éééééééééés Magyarország…

Nincs a listán! Sajnos! De a Google Maps már nagyon-nagyon közel van, egész pontosan a sógoroknál már mindenki ingyen navigálhat, akinek legalább 1.6-os Android fut a telefonján.

A bővített és hivatalos európai lista a következő: Ausztria, Amerika, Anglia, Belgium, Kanada, Dánia, Franciaország, Németország, Olaszország, Hollandia, Portugália, Spanyolország és Svájc. Jól láthatóan főleg a germán és a latin nyelvterületre koncentráltak, de ez reményre ad okot, hogy a Google bizony a navigáció terén is világuralomra tör, így egyszer csak elér a Kárpát-medencébe is.

Ez az az ingyenes cucc ugyebár, amiben beszédfelismeréssel adhatjuk meg az uticélunkat, és a StreetWiev képeit használva a valós környezetet látjuk, miközben navigálunk. Állítólag jön az iPhone-ra és a Blackberry-re optimalizált verzió is. Jöhetne már ide is!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.
Hódít a gamepad a PC-s játékosok körében
Megduplázódott az elmúlt években a kontrollerrel is játszók száma.
Kapott mostanában értesítést a Spotify-tól? Akkor az ön jelszavát is ellophatták
A nyáron bukkantak rá a kiberbiztonsági kutatók arra a 72 GB-os adatbázisra, ami mintegy 350 ezer Spotify-fiók belépési adatait tartalmazta.
Mortal Kombat 11 – A ’95-ös mozifilmet idéző skinekkel bővült a játék
Ed Boon egy ideje már utalgatott arra, hogy a ’95-ös Mortal Kombat film ruhái is bekerülhetnek a Mortal Kombat 11-be, és ez így is lett.

További tech hírek >>