A legújabb sztárfüles


A Monster cég arról (is) nevezetes, hogy különféle hírességek részére gyárt fülhallgatókat (= celebek nevével adja el a termékeit). A legújabb választásuk kellemes csalódás.

A vállalat állandó arca Dr Dre, de dolgoztak már olyan sztárokkal is, mint Justin Bieber vagy Lady Gaga. A legújabb partnerük ezen nevek után picit furának tűnhet: az 1969-ben alapított R&B és funk együttes, az Earth, Wind & Fire tiszteletére adtak ki egy fülhallgatót, Gratitude néven. (A kellemes csalódás annak szól, hogy olyan, igazi hangszereken játszani tudó embereket tiszteltek meg, akiknek felszolgálnak alkoholt a kocsmában, és még a cuccaik is egész vállalhatóak... ha értitek, mire gondolok...)

A hírek szerint a fontópiás füles tervezésében valóban aktívan részt vett a banda, hogy semmilyen hang- vagy dizájnbeli részlet fölött ne tudjanak elsiklani a mérnökök. Állítólag kifejezetten úgy alkották meg a fülhallgatót, hogy tökéletesen visszaadja az élő felvételek harmóniáját. Ráadásul kényelmesen ül a fülben, és remekül ki is zárja a környezetet.

Az Earth, Wind & Fire Gratitude fülhallgató szeptemberben érkezik, és az árát egyelőre még nem közölték.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Beveti a mesterséges intelligenciát a YouTube az egyik hasznos funkciójánál
A YouTube már teszteli, hogyan segíthet a tartalomkészítőknek fejezetekre osztani a videót, ami nem mellesleg a tartalomfogyasztók számára is hasznos újítás lehet.
Csak az új generációs konzolok kapják meg az új technológiákat a FIFA 21-ben
A PC-s verzió inkább a PlayStation 4 és Xbox One konzolcsalád szintjéhez közelít.
Cyberpunk 2077 – Így fut PS5-ön és PS4-en
A Cyberpunk 2077 fejlesztői nemrég megmutatták, hogy muzsikál a játékuk Xboxon, ezek után pedig a PS sem maradhatott ki a felhozatalból.
Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.

További tech hírek >>