A Sun-nak lehet cicit mutogatni!


Az Apple jóváhagyta a kérelmet miszerint a brit napilap a The Sun szeretne egy App-ot fejleszteni iPad-ra. Az érdekesség azonban nem ez, hanem hogy ez a lap topless lányokkal is foglalkozik, ami köztudottan a félmeztelen lányok képeit jelenti. Márpedig az Apple eléggé prűd!


Így fog kinézni az alkalmazás:

Mi a meglepő ezen a híren? Hát hogy az Apple sigorúan elzárkózott a pornográfia bármiféle m,egjelenítésétől. A vezérigazgató egyszer egy olyan kijelentést is tett, hogy „azok az emberek akik pornót akarnak, vegyenek Android telefont”.  Azonban a Sun digitalizált lapja korlátozott anyag, ugyanis a vevőnek igazolnia kell hogy több mint tizenhét éves. 

Mitől lehet vajon ez a hirtelen változás?

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elképesztően sikeres a Hello Neighbor franchise
A Hello Neighbor egy elég érdekes horrorjáték, ahol szomszédunk házába kell betörnünk, a játékosok pedig imádják ezt a receptet.
A Galaxy Buds Pro lesz a Samsung legújabb vezeték nélküli fülhallgatója
Már a nevet és a modellszámot is hitelesítették, a Galaxy S21 szériát kísérheti az új modell.
Kicsi iPhone sosem volt még ennyire jó: teszten az iPhone 12 mini
Itt az új almás mobil, ami meglepően kis méretben kínál relatíve nagy kijelzőt és felsőkategóriás felhasználói élményt. Kipróbáltuk az iPhone 12-széria legkisebb és egyben...
Cyberpunk 2077 – Az előrendelések alapján sokkal népszerűbb, mint bármelyik Witcher játék
A Cyberpunk 2077 körüli felhajtás a játék előrendelésein is meglátszik, legalábbis a CD Projekt pénzügyi igazgatója szerint.
500 millió éve élt ősrákra bukkantak Kínában, igen furcsán néz ki
A Phantaspis auritus csupán 4 centiméter hosszú volt, és egyelőre a tudósok is csak találgatnak, miért alakult ki olyan furcsán a feje.

További tech hírek >>