A tech.hu karácsonyi ajánlata: Hangszórós fülmelegítő/sapka


Sikerült túlélnünk a világvégét, így nem menekültünk meg az ajándékvásárlástól. Karácsonykor szinte mindig dilemma, hogy a rokonság hölgy tagjai milyen ajándékot kapjanak. Lehetséges megoldás a Tescoban is megtalálható Skinnydip fülvédő, vagy sapka lehet.

Nem olyan régen a Fogarasi úti Tesco ruházati részén egy központi helyen ki voltak állítva a Tesco és a Skinnydip ötletes termékei. A polcon a fülhallgatós fülmelegítőtől a fülhallgatós sapkáig minden megtalálható volt. A Tesco és az F&F Divatház rendelkezésünkre bocsájtotta a termékeket, így alkalmunk nyílt kipróbálni.

Külső

A fülvédőt sikerült olyan kis dobozba beszuszakolni, hogy először rá sem ismertünk. A csomagolástól megszabadítva elénk tárult a lényeg. A kötött-plüss anyagok használata miatt szinte borítékolható, hogy ezt viselve senkinek sem fog begyulladni a füle a hidegtől. A sapka már kicsit jobb helyzetben kerül átadásra. Csomagolás nélkül, az oldalára erősített kábelekkel várta új gazdáját. Mindkét termék esetében a gyártó minőségi anyagokat használt, így biztos, hogy ezek nem egy szezon alatt fognak tönkremenni.

Hangzás, teszt

Miután kicsomagoltuk a termékeket szembesülnünk kellett azzal, hogy mindkettőből csak egy jack aljzat lóg ki, amit ötletesen el is lehet rejteni, így egyszerű sapka, vagy fülvédőként is használhatóak. A jack dugó aljzat és a médialejátszó, telefon közti kapcsolatot egy mellékelt kábellel oldották meg. A két végén lévő jack apa között egy hangerőszabályzó kapott helyet. A fülvédőn, illetve a sapkán is látszik, hogy télre lett tervezve. Az összes kábel, amit használtak nem gumi, hanem szövet borítást kapott, ami elsősorban azért hasznos, mert nem tapad a ruhára. Ha megnézzük a két eszközt, akkor láthatjuk, hogy a benne lévő hangszórók ugyanolyanok, így nagy különbséget nem kell várni.

Miután összeraktuk a két kiegészítőt jöhet a teszt. A fülvédő felhelyezés után keményen hozzányomja a fülhöz a hangszórót, viszont ez a párnázott kialakítás miatt nem zavaró. Természetesen a sapka viselése közben ilyen probléma nincs. Ott egyedül annyi félni valónk van, hogyha a sapka valamilyen okból kinyúlik, akkor a zenei élmény sokkal rosszabb lesz a megszokottnál, hiszen nincs ami a fülhöz nyomja a hangszórót.

Próba közben semmilyen kompatibilitási hiba nem adódott. Szabványos jack csatlakozóval köthető össze bármilyen lejátszóval. Hangzás terén semmi rosszat nem mondhatunk el róla. A 2x0,5W-os hangszórók hozták azt a színvonalat, amit egy 3-4 ezer forintos fejhallgatótól elvárhatunk, illetve némely esetekben még le is körözte az elvárásokat. A közel három órás teszt során nem igazán tapasztaltunk beragadt, vagy torz hangokat.

Sajnos a probléma az, hogy a rendeltetésszerű használat következtében a fülmelegítő és a sapka bekoszolódhat, de a két kiegészítő nem mosható. A hangszórókat nem lehet eltávolítani, illetve nem is vízállóak. Maximum próba szerencse alapon lehet kimosni.

Összegzés

Összességében két nagyon jó és hasznos kiegészítőt próbálhattunk ki. A hangszóró nélküli fülvédők, sapkák árait tekintve egyáltalán nem mondható drágának a Skinnydip terméke beépített hangszórókkal. Sokan karácsony előtt pár nappal mennek ajándékot venni. Mindazoknak, akik még nem találtak megfelelő ajándékot családjuk, vagy ismeretségi köreik hölgy tagjaik számára, nekik egy tökéletes választás lehet a Tescoban megvásárolható Skinnydip két eszköz.

 

  • Skinnydip Earmuff Headphone
  • SkinnydipBeanie Headphones
  • Ár: 3500Ft

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Meglepetésekben nem volt hiány a OneBlade CS:GO Warmup kupán
Bajnokot avattak a OneBlade CS:GO Warmup kupán.
Felhúzta az első, 3 nm-es eljárásta tervezett gyárát a TSMC
A bérgyártó szerint a tömeggyártás a 2022-es esztendő második felében meg is kezdődhet.
Exkluzív, kifinomult és trendi: így néz ki az autózás fine diningja
Az autórajongóknak már a nyolcvanas évek második felében felgyorsulhatott a pulzusa, ha egy CUPRA jelzéssel ellátott SEAT-ot pillantottak meg. Végül 2018-ban saját logót és saját...
Trump odaszúrt egy utolsót a kínai IT-szektornak
Az SMIC a katonai kötődések miatt nem számíthat amerikai befektetőkre.
Rengeteg új barlangrajzot fedeztek fel Amazóniában, 12 ezer évesnél régebbi is van köztük
12 500 évvel korábbiak lehetnek azok a barlangrajzok, melyeket az amazóniai esőerdőkben találtak meg kutatók. A munkákon főleg állatok és növények láthatók.

További tech hírek >>