Az egyszerűség gyönyörködtet…


Személy szerint imádom a csináldmagad cuccokat. Főleg, ha az olyan, hogy tényleg bárki pár perc alatt elkészítheti magának például ezt a vízálló mobiltelefon (esetünkben az iPhone) tokot. Bringára, vagy motorra.

Bár motoron 100km/h felett már esélyes, hogy lerepül ez a kis PET palack darab, ájfónostul, tartóstul. Mindegy. Jómagam is rengeteget küzdök azzal, hogyan tudnám a jól bevált kis túrázós szoftveremet a bringán használni.

Jelenleg a külső GPS vevő a hátizsák vállpántjába van applikálva egy gumiszalaggal és a PDA a zsebemben pihen, így viszont egy-egy ösvény elágazásánál megállva kell kideríteni, hogy most akkor merre is a tovább.

Mennyivel egyszerűbb lenne egy tartó a PDA-hoz, illetve egy ilyen „tok” amivel egy monszunt talán nem, de egy bringával is abszolválható kis záport biztosan túlélnénk mi ketten (én és a PDA-m). Az ötlet remek, és egy tapétavágó késsel bármikor (akár menet közben egy boltban frissen vásárolt ásványvizes palackkal is) kivitelezhető.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Csak az új generációs konzolok kapják meg az új technológiákat a FIFA 21-ben
A PC-s verzió inkább a PlayStation 4 és Xbox One konzolcsalád szintjéhez közelít.
Cyberpunk 2077 – Így fut PS5-ön és PS4-en
A Cyberpunk 2077 fejlesztői nemrég megmutatták, hogy muzsikál a játékuk Xboxon, ezek után pedig a PS sem maradhatott ki a felhozatalból.
Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.
Hódít a gamepad a PC-s játékosok körében
Megduplázódott az elmúlt években a kontrollerrel is játszók száma.

További tech hírek >>