Az igazi Pixar-lámpa - VIDEÓ


Folytatjuk a bizonyíthatóan túl sok szabadidővel rendelkező ügyes kezű ezermesterek eszetlen produktumainak bemutatását: egy unatkozó mérnök "életre" keltette a Pixar animációs stúdió intrójának ugráló lámpáját.

A Pixar meglehetősen nagy hírnévre tett szert az évek folyamán olyan animációs filmjei révén, mint a Toy Story, a Szörny RT, a Verdák vagy éppen a Wall-E. A filmeket felvezető intróban szereplő ugráló lámpa is meglehetősen ikonikus figurává avanzsált, így juthatott arra a sorsra, hogy valaki elkészítse a való életben is.

A Javier Lander által megalkotott ketyere a nem éppen kedves "Bosszantó Ikea lámpa" nevet kapta és valóban kiköpött mása a Pixar spotban megrajzolt figurának. A mozgatásról az alapnál és a "fejénél" elhelyezett szervómotorok gondoskodnak, emellett helyet kapott benne hang- és mozgásérzékelő, illetve egy háromtengelyes gyorsulásérzékelő is.

Az alábbi videón látható mozgás közben a kicsike a készítő kommentárjával, alatta az originál összehasonlításképpen és végül a szpot rengeteg feldolgozása közül az egyik kedvencem, ahol az I betű igen határozott módon utasítja rendre a lámpát, elkerülve hogy földbe döngöljék.

Kulcsszavak: barkács, egyéb, ikea, lámpa, pixar
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ráncfelvarrást kap az Acer TravelMate Spin B3 notebook
Strapabíró kivitel, Gemini Lake Refresh processzor, jónéhány opció és nem túlságosan vészes ár jellemzi a közelgő vasat.
Hatalmas fájlokat is fel lehet majd tölteni a OneDrive-ba, a Teamsbe és a SharePointba
Az említett szolgáltatásokba a Microsoft rövidesen 250 GB-os fájlok feltöltését is lehetővé teszi.
Fall Guys – Úgy tűnik, mégse lesz a Game Pass része
Egy ideig nagyon úgy nézett ki, hogy hamarosan a Fall Guys is bekerül a Game Pass kínálatába, ebből azonban végül nem lesz semmi.
Most érdemes frissíteni a Google Chrome-ot, könnyebb lett a jelszavak kezelése
A Google már kiadta a Chrome böngésző 88-as verzióját, ami több apró, de fontos frissítést tartalmaz.
Subnautica: Below Zero – Lehet, hogy újgenerációs konzolokra is megjelenik?
Lehet, hogy a Subnautica: Below Zero PC után PS5-re és Xbox Series X/S-re is ellátogat, legalábbis egy korhatár besorolás szerint.

További tech hírek >>