Az LG is beszáll a táblabizniszbe


Hamarosan érkezik a cég első tabletje, ami a G-Slate névre hallgat. Az androidos készüléket az Egyesült Államokban márciustól lehet majd megvásárolni.

Hát igen, senki nem akar kimaradni a buliból, az LG is kér egy szeletet abból a bizonyos tortából. Az év elején beharangozott táblával kapcsolatban néhány részlet még homályos, specifikáció viszont már van, nézzük, mit kell tudnia egy tabletnek 2011-ben az LG szerint.

Az egyre népesebb piac hamarosan érkező újonca Android 3.0, azaz Honeycomb rendszert futtat, a kijelzője pedig 8.9 hüvelykes. Kétmagos 1 Ghz-es Nvidia Tegra 2 CPU lesz a fedél alatt, 32 GB belső memóriával. A már szemlátomást alapnak számító két kamera itt is stimmel, az elülső 2 megapixeles, a hátulsó pedig 5, ehhez LED vaku is dukál. A hírek szerint HD (1080p) és sztereoszkópikus felvétel is készíthető vele. Wi-fi, beépített giroszkóp van, és a HDMI-kimenetet sem spórolták ki.

A G-Slate áráról még nem tudni semmit, vélhetően a hamarosan kezdődő Mobile World Congress rendezvényen rukkolnak elő a részletekkel. Az eseményt február 14-17. között bonyolítják majd, szóval nem kell sokat várni ezekre az infókra sem. Az viszont már biztosnak tűnik, hogy az USA lakói márciustól vásárolhatják meg a készüléket.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mortal Kombat 11 – A ’95-ös mozifilmet idéző skinekkel bővült a játék
Ed Boon egy ideje már utalgatott arra, hogy a ’95-ös Mortal Kombat film ruhái is bekerülhetnek a Mortal Kombat 11-be, és ez így is lett.
ASUS blog: kreatív notebookajánlatok
Új kategória nőtt ki az elmúlt években a laptopok piacán: a professzionális, multimédiás felhasználásra tervezett gépeké.
Lemásolta a TikTokot a Snapchat, és akár pénzt is kereshetünk vele
Spotlight néven mutatta be a legújabb funkcióját a Snapchat, ami olyan, mintha beépítették volna a TikTokot az alkamazásba.
Fortnite – Hamarosan előfizetéses rendszerrel bővül a játék
Az Epic bejelentette, hogy érkezik a Fortnite Crew, mely lényegében egy előfizetéses rendszer lesz a népszerű battle royale címhez.
Itt a Motorola idei legolcsóbb mobilja
Bruttó negyvenezer forint környékén válhat elérhetővé a Moto E7.

További tech hírek >>