Bejött az ingyenes Nokia térkép


Két hete jelentették be, és noha még csak 11 készülékre lehet letölteni a Nokia ingyenes térképét, a letöltések száma máris 1,4 milliónál jár.

Nemrég számoltunk be arról, hogy a Nokia ingyenessé tette a térképszolgáltatását, az Ovi Maps-et. A gyártó bejelentése alapján a letöltések száma egy hét alatt elérte az egymilliót, a tegnapi bejelentéskor pedig már 1,4 milliónál járt.

Ez különösen nagy szám, ha azt nézzük, hogy a szolgáltatás egyelőre csak a következő 11 modell tulajdonosainak ingyenes:  Nokia 97, Nokia N97 mini, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5800 Navigation Edition, Nokia E52, Nokia E55, Nokia E72, Nokia 5230, Nokia 6710 Navigator, Nokia 6730 classic és Nokia X6. (A készülékek listáját bővíteni fogják, az aktuális lista itt (http://www.nokia.com/maps) érhető el.)

A jövő hónaptól kezdve már minden új GPS-es Nokia okostelefonon rajta lesz az Ovi Maps legfrissebb verziója, előre telepített helyi térképadatokkal, gyalogos és autós navigációval, illetve a Lonely Planet és a Michelin útikönyveihez való hozzáféréssel.

A Nokia szerint hatalmas az igény a GPS-es navigációra a mobilok terén. Becsléseik szerint 25,9 millió ember használt GPS navigációt a telefonján 2009 végén.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.
Hódít a gamepad a PC-s játékosok körében
Megduplázódott az elmúlt években a kontrollerrel is játszók száma.
Kapott mostanában értesítést a Spotify-tól? Akkor az ön jelszavát is ellophatták
A nyáron bukkantak rá a kiberbiztonsági kutatók arra a 72 GB-os adatbázisra, ami mintegy 350 ezer Spotify-fiók belépési adatait tartalmazta.
Mortal Kombat 11 – A ’95-ös mozifilmet idéző skinekkel bővült a játék
Ed Boon egy ideje már utalgatott arra, hogy a ’95-ös Mortal Kombat film ruhái is bekerülhetnek a Mortal Kombat 11-be, és ez így is lett.

További tech hírek >>