Biztonságos szex iPhone-nal


Olyan telefontokot ötlött ki egy Chris Holder nevű dizájner, ami nem csak a tokot védi, hanem a telefon használóját is, méghozzá a nemi úton terjedő betegségektől.

Pofonegyszerű az ötlet, de annyira furának tűnt, hogy muszáj volt megosztanom veletek. A fantáziadús justinCase névre hallgató toknak annyi a különlegessége, hogy elfér benne egy ultravékony óvszer is a mobil mellett.Egy diszkrét csúszkás részben rejtenék el a gumit, ami egyébként szupervékony, mindössze 2,5 millimiter vastag, hogy ne lehessen kiszúrni.

Az őrjöngő tömegek nagy bánatára a justinCase egyelőre csupán koncepció. Ám mivel nem létező termékről van szó, az alkotó bátran álmodhatott nagyot. Éppen ezért az elképzelése szerint az óvszereket különféle színben lehetne kapni, sőt, egyedi mintákat is lehetne rendelni.Amíg egy gyártó fantáziát nem lát a dologban, addig marad a gumikereső alkalmazás az okostelefonosoknak, amivel - egyelőre még csak New Yorkban - gyorsan keríthet egyet bárki szükség esetén.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

12 GB memóriával jön a Radeon RX 6700-as sorozat
Az útitervben nem szerepel 6 GB-os verzió, de ezt a gyártópartnerek még pótolhatják.
Betiltja a Facebookot Salamon-szigetek kormánya
A Salamon-szigetek miniszterelnöke szerint a Facebook miatt ma már néhány perc alatt lerombolható bárki jó hírneve, és ez baj.
Új Tomb Raider játékot jelentett be a Square Enix, azonban a rajongók öröme nem felhőtlen
A Square Enix bejelentette, hogy valamikor 2021-ben érkezik a Tomb Raider Reloaded, ezzel jelentősen megosztva a rajongókat.
Többet telefonáltunk és interneteztünk a koronavírus-járvány miatt
Közzétette a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) azokat az adatokat, amelyekből látszik, miként változott meg a mobilhasználati szokásunk 2020 első félévében.
Újabb az Intel által tervezett laptop kerül piacra
Lehetővé teszi a kisebb márkák számára a nagyokkal való rivalizálást.

További tech hírek >>