Defolyadéktalanító zacskó


Hasznos (és megfizethető) kis eszközre bukkantam a neten, ami a vizes szezon beindultával nélkülözhetetlenné válik. Megmentheti a ketyeréid életét!

Már ha belefér a zacskóba, melynek mérete kb. 15 x 25 cm. Ez a furcsa golyócskákat tartalmazó zacskó hivatott mindennemű nedvességet kiszivattyúzni az elektronikai eszközökből, legyen az mobiltelefon, pda, egér, navigáció stb.

És a cég állítása szerint még a folyadék is mindegy. Mindegy, hogy koúla, szprájt, szoúdavíz, vagy narancslé, a Dry-All mobiltelefonmentő zacskója mindennel megbírkózik. Ezt egy laza telesoppos videó is "bizonyítja" alant. Ha működik, akkor viszont röhej ez a 10 dollár, amit elkérnek érte, hiszen buliban, hajótúrán, strandon, vagy nyaraláskor bizony ketyereéletek ezreit metheti meg.

##199169##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.
Hódít a gamepad a PC-s játékosok körében
Megduplázódott az elmúlt években a kontrollerrel is játszók száma.
Kapott mostanában értesítést a Spotify-tól? Akkor az ön jelszavát is ellophatták
A nyáron bukkantak rá a kiberbiztonsági kutatók arra a 72 GB-os adatbázisra, ami mintegy 350 ezer Spotify-fiók belépési adatait tartalmazta.
Mortal Kombat 11 – A ’95-ös mozifilmet idéző skinekkel bővült a játék
Ed Boon egy ideje már utalgatott arra, hogy a ’95-ös Mortal Kombat film ruhái is bekerülhetnek a Mortal Kombat 11-be, és ez így is lett.

További tech hírek >>