Díjnyertes navigáció


A bemutatót nem csak a kiállítás látogatói nézhetik, az oldal bárki előtt nyitva áll, ahol egy virtuális tradeshow keretein belül minden érdeklődő megcsodálhatja az új ketyerét.

Az 1,4 centi vastag Moov V780 héthüvelykes képernyőt kapott (ez akkora, mint az eeePC-m kijelzője, mókás), és iF dizájndíjjal jutalmazták a külső kivitelezését.

Amellett, hogy navigációként is alkalmazható a Mio Spirit navigációs szoftverrel, mindenféle szórakoztató elemet is tartalmaz. Lehet rajta zenét hallgatni, fotókat és HD videókat nézegetni, sőt, még egy DVB-T digitális tévévevő is van benne, nehogy lemaradjunk a kedvenc sorozatunkról. Természetesen a szórakoztató elemeket szigorúan csak akkor ajánlja a tech.hu stábja, ha az autó áll (és nem a kereszteződés közepén).

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mortal Kombat 11 – A ’95-ös mozifilmet idéző skinekkel bővült a játék
Ed Boon egy ideje már utalgatott arra, hogy a ’95-ös Mortal Kombat film ruhái is bekerülhetnek a Mortal Kombat 11-be, és ez így is lett.
ASUS blog: kreatív notebookajánlatok
Új kategória nőtt ki az elmúlt években a laptopok piacán: a professzionális, multimédiás felhasználásra tervezett gépeké.
Lemásolta a TikTokot a Snapchat, és akár pénzt is kereshetünk vele
Spotlight néven mutatta be a legújabb funkcióját a Snapchat, ami olyan, mintha beépítették volna a TikTokot az alkamazásba.
Fortnite – Hamarosan előfizetéses rendszerrel bővül a játék
Az Epic bejelentette, hogy érkezik a Fortnite Crew, mely lényegében egy előfizetéses rendszer lesz a népszerű battle royale címhez.
Itt a Motorola idei legolcsóbb mobilja
Bruttó negyvenezer forint környékén válhat elérhetővé a Moto E7.

További tech hírek >>