Égve hagytad a lámpát! Hallod?


Mi történik, ha egy izzót keresztezünk egy hangszóróval? Vagy látjuk a hangot, vagy pedig halljuk a fényt! Na, most akkor mi van?

Hang és fény. A meghitt otthon két elengedhetetlen kelléke. A fényt (villanyt) ugye már hosszú évtizedek óta végigkábelezzük otthonainkban, míg a hangra kevesen gondolnak. Ráadásul a hangsugárzók (még ha szépek is) nem illenek minden szobába, ám zenét hallgatni mindenhol jó. Mennyivel jobb lenne, ha valahogy el tudnánk rejteni a hangszórókat, vagy legalább álcázni őket, mondjuk lámpaizzónak. A Klipsch LightSpeaker System pontosan ezt teszi.

Lényegében egy kicsit testesebb LED fényforrás, amibe egy hangszórót rejtett el a gyártó. Megint egy jó ötlet, ami nem nekem jutott eszembe. A hang, a Hi-Fi-re kötött, távirányítható, vezeték nélküli adóból jut az égőkbe, és a fényt illetve a hangot is egyaránt dimmelhetjük. A 600 dolláros szettben az izzó borítása természetesen áttetsző a fény miatt, és lyuggatott a hang miatt.

A teljesítményt (20 watt) és a hangminőséget tekintve, nyilván nem fogja kiváltani a klasszikus jó minőségű hangsugárzókat, de nem is ez a feladata. Háttérzenét szolgáltatni egy baráti összejövetelen, úgy hogy az étkezőben nincsenek nagy és sokszor csúnya fekete dobozok.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Rainbow Six Siege – Kiderült, pontosan mikor rajtol a Neon Dawn
Hamarosan itt a Rainbow Six Siege következő szezonja, a Neon Dawn, a Ubisoft pedig elárulta, mikor érkezik és mekkora lesz a frissítés.
Az MSI új GeForce RTX 3070-ese kerüli a feltűnést
A baltával faragott hűtődizájnok után felüdítően hat az egyszerűség.
4695 megrendelésre 22 Radeon RX 6800-as videokártya jut
Nagyon nehéz az új Radeon videokártyákból (is szerezni), egy nagy kereskedő elárulta, hogy mennyire.
Hatéves kisfiú adott inspirációt a NASA-nak
Hatéves kisfiú adott inspirációt a NASA-nak
Bluetooth-on keresztül támad a hacker, 90 másodperc alatt bármelyik Tesla Model X ellopható
Lennert Wouters, a belga Leuveni Katolikus Egyetem kiberbiztonsági kutatója szerint elég egy kis hozzáértés, és egy nagyjából 90 ezer forintos eszköz ahhoz, hogy az autótolvaj...

További tech hírek >>