Facebook az oltárnál - ez már durva!


Vannak emberek, akik nem tudnak pár órát várni az állapotfrissítéssel. Akkor sem, ha éppen életük legfontosabb napja van, és talán valami fontosabbal kellene foglalkozniuk.

Körbejárta a netet a videó az ifjú jegyespárról, akik az oltár előtt előkapták a mobiljukat, és átállították a kapcsolatuk állapotát "házas"-ra a közösségi oldalon.

Az ifjú férj még Twitterre is írt egy bejegyzést gyorsan.

(Poén nevei vannak a pasinak, már majdnem olyan viccesek, mintha átverés lenne az egész. A hivatalos neve Dana Hanna, de Twitteren a nickje TheSoftwareJedi. Nem kicsit lehet kocka ezek alapján... Bár állítólag nem facebookozik olyan sokat, csak az országban szanaszét élő rokonok kedvéért volt neki sürgős a frissítés.

##170881##

Ahogy a videón is látszik, a pap végülis poénra vette (tudott róla előre), és úgy összegezte a dolgot, hogy most már fent van a Facebookon és benne van az ő könyvében is, tehát innentől kezdve hivatalos a dolog.

Nos, ekem ez így kicsit sok volt. Legalább a csókot megvárhatta volna, valami kevésbé meghitt pillanatot... Nem vagyok az a típus, akinek a szomszédba kell mennie egy kis poénkodásért, de vannak határok és vannak fontos pillanatok, amiket nem szabad elpoénkodni. Egy eljegyzésnél még rendben is lenne, de egy esküvőnél...?!

Ti mit gondoltok erről? Csak én vagyok a túl konzervatív, vagy tényleg gáz mobilozni az oltárnál?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.
Hódít a gamepad a PC-s játékosok körében
Megduplázódott az elmúlt években a kontrollerrel is játszók száma.
Kapott mostanában értesítést a Spotify-tól? Akkor az ön jelszavát is ellophatták
A nyáron bukkantak rá a kiberbiztonsági kutatók arra a 72 GB-os adatbázisra, ami mintegy 350 ezer Spotify-fiók belépési adatait tartalmazta.
Mortal Kombat 11 – A ’95-ös mozifilmet idéző skinekkel bővült a játék
Ed Boon egy ideje már utalgatott arra, hogy a ’95-ös Mortal Kombat film ruhái is bekerülhetnek a Mortal Kombat 11-be, és ez így is lett.

További tech hírek >>