Felvásárlással nyomul az Ericsson


A mobil hálózati berendezéseket gyártó és technológiai szolgáltató Ericsson növelte az LG-Ericssonban tartott részesedését, továbbá teljes tulajdonba vette a BelAir Networks vezeték nélküli hálózatitechnológia-fejlesztő vállalatot.

Az Ericsson részvényvásárlással 50 százalék plusz egy részvényről 75 százalékra növelte részesedését a hálózatüzemeltetőknek testre szabott megoldásokat, mobil- és fix hálózati infrastruktúrát, távközlési szolgáltatásokat, szoftvereket, szélessávú-, hang- és adatátviteli hálózati megoldásokat kínáló dél-koreai székhelyű LG-Ericsson vállalatban.

Az Ericsson közölte azt is, hogy lezárta az észak-amerikai piacon tevékenykedő BelAir 100 százalékos felvásárlását, amelyet idén februárban indított el.

A cég a megvásárolt technológiai szakértelemnek, szellemi tulajdonjogoknak, ügyfélszerződéseknek és kapcsolatoknak köszönhetően erősítette pozícióját, az akvizícióval az iparág első integrált Wi-Fi/cellás megoldása jön létre, amely az Ericsson 180 országra kiterjedő globális megrendelői bázisában bevethető.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A vártnál korábban nyílik meg a Nintendo tematikájú vidámpark
A Universal Studios Japan bejelentette, hogy már jövő februárban megnyílik a Super Nintendo World.
Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze
Ha a svájci szabályozó áldását adja rá, úgy akár a jövő elején forgalomba kerülhet a Facebook digitális pénze, a Libra. Az újfajta kriptovalutával nem csak a közösségi oldalon...
People Can Fly – Egy harmadik játék is készül a Bulletstorm és az Outriders fejlesztőinél
Kiderült, hogy a Square Enix kiadásában is érkezik egy játékuk.
LG 34WN80C: sokoldalú UltraWide monitor a tesztpadon
Nálunk járt az LG QHD felbontású, ívelt, HDR támogatású megjelenítője.
A Spotify is bevezetheti a történeteket
Karácsonyi lejátszási listában teszteli az újdonságot a szolgáltatás.

További tech hírek >>