Földrajz óra


Szegény kihelyezett klubokon még így is két telefonos segítséggel jut el, de ennek hamarosan vége lehet. A karórába USB segítségével adhatjuk meg a földrajzi koordinátákat, amiből 8 megás memóriája elég sokat bír. Sajnos csak Windowst támogat, de abból a Vistát is. Elég okos ahhoz, hogy az adatokat leszívja a geo-taggelt (földrajzi pontokkal ellátott) fotókból is, így a Google térkép bármely fotóját megadhatjuk koordinátának, de újabb fényképezőkkel már magunk is készíthetünk ilyen képeket. (Fontos, hogy ilyen esetben a kép dátumozva legyen, hogy az óra szinkronizálni tudja saját idejével az adatokat.)

Ha van nálunk laptop, vagy az autónkban van netképes készülék, akár a parkolóhelyünket, vagy bármely tartózkodási pontunkat megadhatjuk az órának, aki meg is jegyzi megadott helyzeteinket, s később utazásunkat megnézhetjük a Google-on, a tengerszint feletti magassággal együtt!

Az óra számlapja a lényeg, ami egy sor LED-et tartalmaz, mik mutatják a megfelelő haladási irányt a cél felé, sőt, még a távolságot is. Nem kell bonyolult törteket vizsgálni a kvarckijelzőn, egyszerű fények nyilakként mutatják a cél felé az utat, tökéletes!

Az óra egy feltöltéssel 21 órát bír ki, amivel még a profikat (Gremlin) is megelőzi. Ráadásul 80 dolláros árával töredéke egy cicomás profiénak. Miklós, vegyél ilyet!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A vártnál korábban nyílik meg a Nintendo tematikájú vidámpark
A Universal Studios Japan bejelentette, hogy már jövő februárban megnyílik a Super Nintendo World.
Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze
Ha a svájci szabályozó áldását adja rá, úgy akár a jövő elején forgalomba kerülhet a Facebook digitális pénze, a Libra. Az újfajta kriptovalutával nem csak a közösségi oldalon...
People Can Fly – Egy harmadik játék is készül a Bulletstorm és az Outriders fejlesztőinél
Kiderült, hogy a Square Enix kiadásában is érkezik egy játékuk.
LG 34WN80C: sokoldalú UltraWide monitor a tesztpadon
Nálunk járt az LG QHD felbontású, ívelt, HDR támogatású megjelenítője.
A Spotify is bevezetheti a történeteket
Karácsonyi lejátszási listában teszteli az újdonságot a szolgáltatás.

További tech hírek >>