Garmin - Asus Nüvifone M10: már előrendelhető


Mostanság rendesen jut minden hétre megjelenésekből. No meg persze együttműködésekről is hallunk jócskán. Jelen cikkünkben e kettő ötvöződik, hiszen két cég összefogásából létrejött okostelefonról lesz szó.

A Garmin Asus Nüvifone M10 (úristen de hosszú és hülye neve van) egy 3,5 hüvelykes (WVGA felbontás) érintőkijelzős okosteló, amit főleg üzleti és navigációs célra hoztak létre a gyártók. No azért ne gondoljuk, hogy csak erre való. Multimédiás feladatokat is ellát, mint például a zenehallgatás, videók lejátszása, fényképezés (5.0 megapixel), stb, de nem kimondottan szórakozásra való. 

A készülékben egy Qualcomm 7227 600MHz-es processzor dolgozik 512MB ram támogatással, természetes Windows Mobile op. rendszer alatt, abból is a 6.5.3-as legújabb verzió került a szerkentyűbe. Ez az erőforrás nem éppen a legerősebb (a Samsung Omnia Pro például egy 800MHz-es procival rendelkezik), de bőven elegendő a wi-fi, GPS, és egyéb widgetek meghajtásához. Kommunikáció szempontjából is sokrétű a kicsike, hiszen a három GSM sáv (900/1800/1900) mellett megtalálható a HSDPA, WCDMA, és a 3G is. A készülék február közepétől lesz rendelhető, de egyelőre csak Tajvanban, az ára pedig 450 amerikai dollár körül mozog majd.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A korlátozások ellenére is szárnyaltak a dobozos játékeladások a Black Friday alatt a briteknél
Nehézségek ide vagy oda, a visszaesés nem drasztikus 2019-hez képest.
Elkészült a világ legnagyobb processzora, 400 000 mag dolgozik benne
Az amerikai Cerebras fejlesztése nagyobb, mint egy iPad, és állítólag 200-szor gyorsabb világ 82. legerősebb szuperszámítógépénél.
A vártnál korábban nyílik meg a Nintendo tematikájú vidámpark
A Universal Studios Japan bejelentette, hogy már jövő februárban megnyílik a Super Nintendo World.
Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze
Ha a svájci szabályozó áldását adja rá, úgy akár a jövő elején forgalomba kerülhet a Facebook digitális pénze, a Libra. Az újfajta kriptovalutával nem csak a közösségi oldalon...
People Can Fly – Egy harmadik játék is készül a Bulletstorm és az Outriders fejlesztőinél
Kiderült, hogy a Square Enix kiadásában is érkezik egy játékuk.

További tech hírek >>