GPS lopásért egy nagy verés?


Vannak tettek, amiket szívesen büntetnék válogatott kínzásokkal. Ide tartozik, ha például egy idős nénit bántanak, vagy mondjuk ha egy mentőstől lopnak. Noha a tettes nincs meg ennél a legutóbbi esetnél, de legalább az ellopott eszközt pótolták.

A mentősök négy éve kaptak GPS-eket a Nav N Go-tól, hogy könnyebben és gyorsabban oda tudjanak érni a riasztásokhoz. Sajnos azóta nem egyszer érkezett olyan hír, hogy elloptak egy-egy "adományt". Legutóbb március 25-én történt ilyen eset, amikor egy épp szolgálatot teljesítő mentőautóból vittek el egy navigációs eszközt. A szigetszentmiklósi mentőállomás rohamkocsija éppen egy beteget szállított a IX. kerületi Merényi Gusztáv kórházba, s amíg megérkezve a mentőautó hátsó részénél tevékenykedtek, egy ismeretlen a vezetőfülkéből kiemelte a szélvédőre rögzített navigációs készüléket.

Öröm az ürömben, hogy amikor a Nav N Go-sok meghallották a sztorit a rádióban, a készülékgyártó partnerükkel, a Navonnal közösen felajánlottak egy GPS-t, hogy pótolják az ellopottat.

De azért muszáj feltennem a kérdést: meg tudjátok fogalmazni (csúnya szavak és véres leírások mellőzésével), mi járna a tettesnek?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Megosztható játékélménnyel bővül idén a Stadia
Elsőként a Hitman - World of Assassination trilógia támogatja a State Share funkciót.
Már a Zen 4 és 5 van az AMD fókuszában
A hangsúlyt áthelyezték a következő generációkra, amelyek új gyártástechnológiával készülnének.
Áttörés előtt áll egy új robot­generáció
A gyárakban a gépek csak rutinmunkákat váltanak ki, de az új technológiák már kibővítik a lehetőségeiket és egyre okosabbakká válnak.
Elnapolja új adatvédelmi irányelveinek élesítését a WhatsApp
Zajlik a tűzoltás a botrányt kavaró "ultimátum" után.
Alaposan átszabhatja a MacBookokat az Apple, látványos változásokról pletykálnak
Szögletesebbek lehetnek az idei évben érkező MacBook Prók, de nem ez lesz az egyetlen látványos változás az eszközökön.

További tech hírek >>