GPS-szel a Világkiállításon


Hamarosan indul a Világkiállítás Shanghai-ban, ahol a fő szponzortól, a Miótól bérelt GPS-es készülékek fogják megkönnyíteni a tájékozódást. Reméljük, olyan meglepetéssel is kedveskedik majd a szponzor, amit azok is élvezhetnek, akik nem jutnak el a helyszínre.

Május 1-jén indul az Expo 2010, aminek a témája a "Szebb város - Jobb élet" lesz. A kiállítás szponzora, a Mio több érdekességgel is kedveskedik a látogatóknak. Egyrészt, bérelni lehet majd Mio A2010 GPS-es mobilokat vagy S500e navikat, amik segítenek eligazodni a városban, illetve a vásáron is. Ehhez persze el fogják készíteni az Expo park térképét is, arról nincs infó, hogy ezt vajon konkurens terméken is lehet-e majd használni.

Készítenek egy online Expo útikönyvet is a látogatóknak, szállodákkal, városnéző túrákkal és vásárlásra vonatkozó információkkal megpakolva. Az angol és kínai nyelven is működő útikönyvet mobilról is lehet majd nézegetni - már azokon a készülékeken, amik erre képesek.

Ez engem eddig kevéssé érint, viszont tudna olyat dobni a Mio, ami nekünk is érdekes lehet. Például a tavalyi CeBIT kiállítás alatt a Mio inkább egy virtuális standot épített, amit a neten keresztül bárki megnézhetett. Sajna a megfelelő linken most csak egy olyan szöveg fogad, hogy "A Virtuális Roadshow már lezajlott. Reméljük, viszontlátjuk a következő show-n!" Úgyhogy csak a fenti screenshot alapján lehet elképzelni, milyen jót hoztak össze.

Az szép lenne, ha az Expo alkalmából is készülnének valami hasonlóval. Közelebb tudná hozni a rendezvényt azokhoz, akik nem tudnak személyesen ellátogatni. Persze ez csak az én kis álmom, nem láttam semmi olyat, hogy a Mio ilyesmire készülne. De reménykedni azért lehet.

Kulcsszavak: expo, expo navi, gps, mio, navigáció
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Meglepetésekben nem volt hiány a OneBlade CS:GO Warmup kupán
Bajnokot avattak a OneBlade CS:GO Warmup kupán.
Felhúzta az első, 3 nm-es eljárásta tervezett gyárát a TSMC
A bérgyártó szerint a tömeggyártás a 2022-es esztendő második felében meg is kezdődhet.
Exkluzív, kifinomult és trendi: így néz ki az autózás fine diningja
Az autórajongóknak már a nyolcvanas évek második felében felgyorsulhatott a pulzusa, ha egy CUPRA jelzéssel ellátott SEAT-ot pillantottak meg. Végül 2018-ban saját logót és saját...
Trump odaszúrt egy utolsót a kínai IT-szektornak
Az SMIC a katonai kötődések miatt nem számíthat amerikai befektetőkre.
Rengeteg új barlangrajzot fedeztek fel Amazóniában, 12 ezer évesnél régebbi is van köztük
12 500 évvel korábbiak lehetnek azok a barlangrajzok, melyeket az amazóniai esőerdőkben találtak meg kutatók. A munkákon főleg állatok és növények láthatók.

További tech hírek >>