Ha nincs elég helyed az asztalon, tedd a falra


Nálad is a kuplerájok kuplerája van az íróasztalon? Egy tűzőkapcsozónyi szabad hely sincs már az asztalodon, ahova letehetnéd az olvasólámpát? Ha nincs, akkor tedd a falra!

Nos, a fentebb olvasható tanácsot Finn Magee designer adja, ugyanis nem akármilyen fényforrás pattant ki a fejéből. Biztos Ő is az asztali kuplerájok nagymestere, ugyanis olyan olvasólámpát alkotott a kis kezeivel, amit kivételesen nem az asztalra kell tenni, hanem plakátként a falra. 

A kis poszter egy asztali lámpát ábrázol, ami ha hiszitek, ha nem, pont úgy funkcionál, mint egy rendes olvasáshoz való fényforrás.  A megfelelő fényerősséget sok-sok ultrafényes LED biztosítja, mely nem elég, hogy keveset fogyaszt, de még az élettartama is jóval hosszabb, mint bármelyik „bulb” égőé. A kis lámpa poszter egyébként egy design kiállításra készült eredetileg, de akkora sikere volt, hogy nemrég elkezdték a tömeggyártást és mára kézzel fogható termék lett belőle, „potom” 195 dollárért. Azért nem semmi ennyiért eladni néhány LED-et, papírt, meg egy kapcsolós vezetéket :o)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új funkciókkal láthatók el a ruhák
Mindez az e-textíliák segítségével valósulhat meg.
Tajvani tulajdonba kerülhet egy európai chipszállító
A szilíciumostyákat gyártó cég 3,75 milliárd eurós felvásárlásával tovább gyengülhet a kontinens chipipara.
Februárban megnyit a Marioland
Februárban megnyit a Marioland
Rainbow Six Siege – Kiderült, pontosan mikor rajtol a Neon Dawn
Hamarosan itt a Rainbow Six Siege következő szezonja, a Neon Dawn, a Ubisoft pedig elárulta, mikor érkezik és mekkora lesz a frissítés.
Az MSI új GeForce RTX 3070-ese kerüli a feltűnést
A baltával faragott hűtődizájnok után felüdítően hat az egyszerűség.

További tech hírek >>