Hazánkban az világ legkeskenyebb LED monitora


Már kapható itthon az LG E90, ami jelenleg a legkeskenyebb LED monitor a világon, az ajánlott bruttó fogyasztói ára 90 ezer forint.

Az LG E90 a mindössze 7,2 mm-es vastagságával a gyértó szerint a világ jelenleg egyik legkeskenyebb és legkönnyebb SZUPER LED monitorcsaládja. (A SZUPER LED kategóriát nemrégiben vezette be az LG, ez a szegmens a gyártó szerint magában foglalja a kivételes képminőséget, a formatervezést, a színgazdagságot és a LED-es valamint a CCFL kijelzők közös előnyeit.)

Az irdatlanul karcsú monitor LED-háttérvilágítást, mega kontrasztarányt és 2 ms válaszidőt kínál. A szegmensenként vezérelhető háttérvilágításnak köszönhetően fekete képek esetén a LED diódák kikapcsolnak, így a feketék mélyebbek, a különböző árnyalatok közötti átmenetek pedig finomabbak lesznek. Az LG, Image Booster szoftvert is ad legújabb monitorához (ezt külön, CD-ről kell telepíteni), ami az elmosódott online tartalmat korrigálja, és élvezhető képet formál akár egy alacsony felbontású YouTube videóból is.

Az E90 további előnye, hogy akár 35%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos CCFL háttérvilágítású LCD monitorok. Ezenfelül a gyártáskor használt veszélyes-anyag (pl. halogén és higany) tartalmat is csökkentette az LG a környezetvédelem és fenntartható fejlődés érdekében.


A monitort a 2011 CES-en a számítógép perifériák kategóriában innovációs díjjal ismerték el.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

12 GB memóriával jön a Radeon RX 6700-as sorozat
Az útitervben nem szerepel 6 GB-os verzió, de ezt a gyártópartnerek még pótolhatják.
Betiltja a Facebookot Salamon-szigetek kormánya
A Salamon-szigetek miniszterelnöke szerint a Facebook miatt ma már néhány perc alatt lerombolható bárki jó hírneve, és ez baj.
Új Tomb Raider játékot jelentett be a Square Enix, azonban a rajongók öröme nem felhőtlen
A Square Enix bejelentette, hogy valamikor 2021-ben érkezik a Tomb Raider Reloaded, ezzel jelentősen megosztva a rajongókat.
Többet telefonáltunk és interneteztünk a koronavírus-járvány miatt
Közzétette a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) azokat az adatokat, amelyekből látszik, miként változott meg a mobilhasználati szokásunk 2020 első félévében.
Újabb az Intel által tervezett laptop kerül piacra
Lehetővé teszi a kisebb márkák számára a nagyokkal való rivalizálást.

További tech hírek >>