iGO a Samsung Galaxy Spica-n


Kis hazánkban debütál a Nav N Go Android platfromra optimalizált navigációs szoftvere, ráadásul a vásárlók ajándékba kapják a szoftvert a vadiúj Samsung PDA mellé.

A Galaxy Spica már megfordult a tech.hu hasábjain, de most egy örvendetes hírrel megint a fókuszba került. A Nav N Go először Magyarországon és ezen a készüléken mutatja be „élesben” az androidos iGO My way 2009-es navigációs szoftverét.

Ez jó hír lehet minden droidosnak, hiszen ahogy az lenni szokott biztosan megjelenik majd a „dobozos” verzió is a szoftverből hamarosan, hogy mindenki a jól ismert és kedvelt Moha bá hangjára tekergethesse a kormányt az autóban. A Galaxy Spica a Pannonnál már kapható 60 ezer magyar forintért, ráadásul mint ahogy az anno a Samsung Omnia-nál is volt, a Nav N Go szoftvere ajándékba jár a készülék mellé. Kíváncsian várjuk mikor számolhatunk be Nektek a droidos iGO-ról, de hogy megszerezzük az biztos!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Path of Exile – Minden eddiginél többen játszanak az új kiegészítő óta
Sokadvirágzását éli az online akció-RPG.
Jó döntés lenne a Panasonictól az Android TV-re váltás?
A jelek szerint a vállalat erősen fontolgatja, hogy radikálisan megváltoztatja okostévé-koncepcióját. Ezt a témát jártuk kicsit körbe.
Óriási sokk elé néznek a kütyüfüggővé vált gyerekek
Rendkívül nehéz lehet a normál élethez való visszatérés a járvány után.
CEU: Van egy igen komoly hasonlóság az elméleti matematikusok és ön között
Egy pszichológiai kutatás szerint elképzelhető, hogy az emberek a környezetükben gyakran együtt előforduló vizuális információkat ahhoz hasonlóan dolgozzák fel, ahogy az elméleti...
Egy hónap múlva ilyenkor már az élet nyomait keresi a Marson a NASA
Ha minden rendben zajlik, pontosan egy hónap múlva, február 18-án landol a vörös bolygón az újabb NASA-eszköz, a Perseverance.

További tech hírek >>