Jönnek a 3D-s mobilok


Az LG nemrégiben mutatta be az első 3D-s képernyővel felszerelt mobilját LG Optimus 3D néven, és máris itt a hírek a következő típusról, az LG Thrill-ről.

Ezt a telót csak az USA-ban lehet majd kapni, és a hírek szerint ez tulajdonképpen egy átdolgozott kiadása az Optimus 3D-nek.

A borzongó névre hallgató Thrill szemüveg nélkül is használható, 4,3 hüvelykes 3D kijelzőt kapott, plusz egy 5 megapixeles, sztereó kamerát, amivel 3D videókat lehet készíteni. Ráadásul egy kétmagos, 1 GHz-es processzor ketyeg a gépezetben, aminek 8 GB-os memóriája microSD kártyával bővíthető. Az operációs rendszere pedig 2.2-es Android.

Sajna a nyalánkság csak az AT&T hálózatában lesz kapható Amerikában, de azért természetesen előbb-utóbb mi sem maradunk 3D-s mobil nélkül.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Úgy tűnik, most már tényleg fogadhat látogatókat a Nintendo-vidámpark
Kitűzték a Super Nintendo World megnyitójának időpontját.
Áldását adta a Microsoft-ZeniMax felvásárlásra az Európai Bizottság
A felelős versenyügyi hatóság nem talált problémákat a Bethesda anyavállalatának történelmi akvizíciója körül.
Egy kilónyi arany van ezen az 55 milliós iPad Prón
A Caviar gyakorta mutat be különleges Apple-eszközöket, melyeket arannyal is beborít. A legújabb példányokon már 1 kilónyi van.
A németeknél is komoly korlátozás várhat a loot boxokat tartalmazó játékokra
Ha elfogadják a reformjavaslatot, automatikusan 18-as plecsnit kaphatnak.
Egymilliárd Instagram-fotót nézegetve okosodik a Facebook öntanuló programja
Áttöréshez hasonló eredményt értek el a Facebook kutatói egy Seer nevű új technológiánál. Az algoritmust nem emberek fejlesztik.

További tech hírek >>