Két új androidos mobil az LG-nél


Az LG Optimus One és az LG Optimus Chick is a legújabb, 2.2-es Androidot futtatja, de csak az egyik lesz kapható Magyarországon.

Noha az LG is felült a Windows Phone 7 hajójára, az Androidnak sem mondtak búcsút. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy két új mobilt jelentettek be.

Az Optimus One-t alapvetően olyanoknak szánják, akik még csak most ismerkednek az Androiddal. A telefonhoz emellett egyébként arc- és mosolyfelismerő funkcióval ellátott kamera, 3,2 inch széles HVGA-kijelző és 1500 mAh-es akkumulátor tartozik.

Az Optimus Chick-ben benne van az LG Mini-ben bemutatott háromirányú szinkronizálási lehetőség, illetve a DLNA képesség is, ám ez a modell egyelőre nem lesz kapható nálunk, az Optimus One viszont novemberben érkezik, árat még nem tudni hozzá.

Mindkét mobilban van egyébként Outlook naptár, illetve a Google mobil alkalmazásai is rendelkezésre állnak úgy, mint a Google Voice Search, a Google Voice Actions, a Google Goggles, a Google Shopper, vagy a navigációs Google Maps.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A vártnál korábban nyílik meg a Nintendo tematikájú vidámpark
A Universal Studios Japan bejelentette, hogy már jövő februárban megnyílik a Super Nintendo World.
Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze
Ha a svájci szabályozó áldását adja rá, úgy akár a jövő elején forgalomba kerülhet a Facebook digitális pénze, a Libra. Az újfajta kriptovalutával nem csak a közösségi oldalon...
People Can Fly – Egy harmadik játék is készül a Bulletstorm és az Outriders fejlesztőinél
Kiderült, hogy a Square Enix kiadásában is érkezik egy játékuk.
LG 34WN80C: sokoldalú UltraWide monitor a tesztpadon
Nálunk járt az LG QHD felbontású, ívelt, HDR támogatású megjelenítője.
A Spotify is bevezetheti a történeteket
Karácsonyi lejátszási listában teszteli az újdonságot a szolgáltatás.

További tech hírek >>