Kövesd házikedvencedet a mobilodon


Ez pedig nem más, mint a Retrieva’s GPS dog collar, ami tulajdonképpen egy nyomkövetővel ellátott nyakörv és a hozzávaló szoftver kombója. Használata egyszerű, hiszen a kutya nyakába akasztott GPS folyamatos jelet küld egy szervernek, amit mi a telefonunkkal és az arra telepített szoftverrel képesek vagyunk fogadni. Nagy segítség lehet ez olyan kutya tulajok számára, akiknek rakoncátlan négylábúja folyton a nyakába kapja a lábát és látszólag kiszalad a világból, illetve a kutya tolvajok ellen is nagyszerű megoldást nyújthat, ugyanis a View Ranger Sat-Nav alkalmazásnak köszönhetően utcaszintű térképen figyelhetjük ebünk mozgását, melynek sebességéből azonnal tudni lehet, hogy kutyánk csak kóborol valamerre, vagy esetleg autóba tuszkolva magáévá tette valaki (nem úgy értve! :o)) 

Nos, jómagam úgy vélem, hogy eddig ez a legnagyszerűbb megoldás négylábú kedvencünk nyomon követésére, ám azt is meg kell vallani, hogy a legdrágább is. A nyakörvet és a szoftvert nem sokkal több, mint 300 dollárért vesztegetik, amit a Sat-Nav előfizetés megtold egy 15 dolláros havidíjjal. Ez azért így már nem mondható túl olcsónak, ám sokaknak nem drága a kutyájuk biztonsága. Akiknek meg igen, azoknak marad a karácsonyfának öltöztetés sok-sok LED segítségével.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Meglepetésekben nem volt hiány a OneBlade CS:GO Warmup kupán
Bajnokot avattak a OneBlade CS:GO Warmup kupán.
Felhúzta az első, 3 nm-es eljárásta tervezett gyárát a TSMC
A bérgyártó szerint a tömeggyártás a 2022-es esztendő második felében meg is kezdődhet.
Exkluzív, kifinomult és trendi: így néz ki az autózás fine diningja
Az autórajongóknak már a nyolcvanas évek második felében felgyorsulhatott a pulzusa, ha egy CUPRA jelzéssel ellátott SEAT-ot pillantottak meg. Végül 2018-ban saját logót és saját...
Trump odaszúrt egy utolsót a kínai IT-szektornak
Az SMIC a katonai kötődések miatt nem számíthat amerikai befektetőkre.
Rengeteg új barlangrajzot fedeztek fel Amazóniában, 12 ezer évesnél régebbi is van köztük
12 500 évvel korábbiak lehetnek azok a barlangrajzok, melyeket az amazóniai esőerdőkben találtak meg kutatók. A munkákon főleg állatok és növények láthatók.

További tech hírek >>