LG: Nincs tablet, se Windows Phone


Az LG a napokban nagy bejelentést tett, mely a portfóliójában lévő eszközök számát igencsak minimalizálja.

Még az is, aki nem igazán jártas a tabletek terén, annak is az Apple jut eszébe a szó hallatán. Az eddigi LG modellek (Optimus Pad) annyira nem voltak népszerűek, hogy a magyar lakosság nagy része nem is tudta, hogy egyáltalán piacon vannak a termékek.

Nem sokkal az első Optimus Pad után kijött az Optimus Pad LTE, ami a magyar piacn egyáltalán nem rúgott labdába, így nagy áttörést nem tudtak elérni a gépekkel.

Ken Hong, az LG szóvívője egy sajtótájékoztatót tartott, ahol a következőket mondta:

„Úgy döntöttünk, hogy minden folyamatban lévő, táblagépekkel kapcsolatos fejlesztést félreteszünk annak érdekében, hogy a kisebb készülékekre összpontosíthassunk"

Habár nemrég jelenteték be a Surface tabletet, az LG-nél elmondták, hogy véleményük szerint az új tablet egyik termékük számára sem jelent konkurenciát, így ez nem befolyásolta a döntésben.

Másik fontos bejelentés, hogy az LG felmondta az együttműködést a Microsofttal és nem fog piacra dobni több Windows Phone-nal ellátott telefont, így egyedül az android marad meg a gyártó portfóliójában.

 

Kulcsszavak: lg, tablet, telefon
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Beveti a mesterséges intelligenciát a YouTube az egyik hasznos funkciójánál
A YouTube már teszteli, hogyan segíthet a tartalomkészítőknek fejezetekre osztani a videót, ami nem mellesleg a tartalomfogyasztók számára is hasznos újítás lehet.
Csak az új generációs konzolok kapják meg az új technológiákat a FIFA 21-ben
A PC-s verzió inkább a PlayStation 4 és Xbox One konzolcsalád szintjéhez közelít.
Cyberpunk 2077 – Így fut PS5-ön és PS4-en
A Cyberpunk 2077 fejlesztői nemrég megmutatták, hogy muzsikál a játékuk Xboxon, ezek után pedig a PS sem maradhatott ki a felhozatalból.
Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.

További tech hírek >>