Már a boltokban az LG Optimus L7


Az LG L-Style sorozatának prémium kategóriás okostelefonja legújabb Android operációs rendszerrel és kiemelkedő multimédiás tulajdonságokkal

 

Az LG Optimus L7, az LG L-Style sorozatának prémium kategóriás okostelefonja már megvásárolható a hazai boltokban. A kategória legnagyobb, 4,3 hüvelykes kijelzőjével büszkélkedő LG Optimus L7-en a Google legújabb, Ice Cream Sandwich Android operációs rendszere fut. A készülék időtálló stílussal hódít a funkciók és könnyű használhatóság feláldozása nélkül.

Az LG Optimus L7 meglehetősen keskeny, mindössze 8,7 milliméteres, fém dekorációs éleivel és a házba simuló gombjaival megtestesíti az L-Style elegáns és formaorientált filozófiáját. A 4,3 hüvelykes, hatalmas kijelzőjén kényelmes az olvasás és bármilyen képi tartalom megtekintése.

Az LG Optimus L7 okostelefon már gyorsabb és okosabb elődeinél, mutatja ezt az is, hogy az Android Ice Cream Sandwich verziójával van felszerelve. Amellett, hogy egyedi kezelőfelülettel lett ellátva, a multitasking funkciót sokkal jobban sikerült felgyorsítani.

Az LG Optimus L7 5 MP –es automata fókuszú, LED vakus kamerát kapott.

„A kifinomult külsővel és elképesztő teljesítménnyel büszkélkedő LG Optimus L7 tökéletes választás azoknak, akik számára az esztétikum és a megbízhatóság egyaránt fontos szempont okostelefon vásárlásakor.” - nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

A készülék elsőként Európában kerül piacra május elején, majd az ázsiai bevezetés után világszerte elérhető lesz.

Legfontosabb termékjellemzők:

  • Chipset: MSM 7227A (Cortex A5 1GHz)

Memória: (maximum) ~2,7 GB belső tárhely / micro SD támogatás (maximum 32 GB)

Kijelző: 4,3 colos NOVA WVGA

Kamera: Hátsó 5.0 MP AF LED vakuval / Első VGA

Operációs rendszer: Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Akkumulátor: 1700 mAh

  • Méret: 125,5 x 67 x 8,7 (mm)

 

Kulcsszavak: l7, lg, lg l7, optimus, telefon, új
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

12 GB memóriával jön a Radeon RX 6700-as sorozat
Az útitervben nem szerepel 6 GB-os verzió, de ezt a gyártópartnerek még pótolhatják.
Betiltja a Facebookot Salamon-szigetek kormánya
A Salamon-szigetek miniszterelnöke szerint a Facebook miatt ma már néhány perc alatt lerombolható bárki jó hírneve, és ez baj.
Új Tomb Raider játékot jelentett be a Square Enix, azonban a rajongók öröme nem felhőtlen
A Square Enix bejelentette, hogy valamikor 2021-ben érkezik a Tomb Raider Reloaded, ezzel jelentősen megosztva a rajongókat.
Többet telefonáltunk és interneteztünk a koronavírus-járvány miatt
Közzétette a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) azokat az adatokat, amelyekből látszik, miként változott meg a mobilhasználati szokásunk 2020 első félévében.
Újabb az Intel által tervezett laptop kerül piacra
Lehetővé teszi a kisebb márkák számára a nagyokkal való rivalizálást.

További tech hírek >>