Még az idén megékezhet a Samsung Galaxy 2


Tavaly novemberben adott hírt Ügynöknőnk a Samsung második android alapú kézibeszélőjéről, ami úgy néz ki nem ütött akkorát a piacon, hogy a fent említett gyártó megpihenhessen egy kicsit. Máris itt a harmadik készülék, a Samsung Galaxy 2, méghozzá erőteljes paraméterekkel.

No, nem mintha szégyellnie kéne a két elődöt a koreai gyáróriásnak, azok is szépen megállják a helyüket, ám az új jövevényt egy kicsit erősebb erőforrásokkal vértezték fel, a mai erős igényeknek megfelelően. Például az eddig használt 800 megahertzes „ketyegőt” egy 1GHz teljesítményű Snapdragon-ra cserélték, ami biztos vagyok benne, hogy hasítani fog, mint kés a vajban. Az érintőkijelző (AMOULED) méretét is felhúzták 3.2 inchről, 3.7-re, ezzel együtt a felbontás is emelkedett egy hangyányit, operációs rendszerként pedig az Android 2.1-es verziója fut majd a masinán. Kommunikációs téren nincs túl sok változás az elődökhöz képest. Quad band GSM, HSDPA, Wi-Fi, GPS áll majd rendelkezésre, valamint a gyors feltöltést segítő HSUPA és a már standardnak számító Bluetooth 2.0 sem maradhatott ki.

Multimédia tekintetében a már megszokott dolgokat (zene-, videó lejátszás, stb.) kapjuk majd, ezekre nem térnék ki bővebben. Arra viszont igen, hogy zenei és képi fájljainkat már a megemelt 32GB kapacitású belső memórián tárolhatjuk, amit microSD kártyával a duplájára is emelhetünk, ha nem elég a belső adattár. További specifikációról sajnos még nincs infónk, ám a jövő hónapban kerül hivatalos bemutatásra a kicsike, méghozzá Barcelonában az MWC (Mobile World Congress) kiállításon, ahol biztosan kiderül még néhány érdekes titok a készülékről, mi pedig majd jól beszámolunk nektek a fejleményekről. Remélhetőleg akkor már a várható ár és a bolti megjelenés is publikussá válik.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Teljesítette küldetését, majd elégett a budapesti zsebműhold – egy térképet küldött haza
Véget ért a műegyetemi fejlesztésű zsebműhold Föld körüli pályán végzett missziója: a SMOG-P a sűrűbb légkörbe érkezve szeptember 28-án megsemmisült – közölte a Budapesti...
Tovább emelkedik az okostelefonok vételára
A Counterpoint Research elemzői szerint az idei második negyedév során újabb 10 százalékkal drágultak átlagosan az okostelefonok.
7 milliárd forintot érő vécét küld az űrbe a NASA
A különleges toalettet, amelynek kifejlesztése 23 millió dollárt emésztett fel, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) szerelik be.
Mai HBO premierek
Folytatódik a Szólíts a neveden rendezőjének sorozata és a Jude Law és Naomie Harris főszereplésével készült misztikus A harmadik nap is.
Az AOC megjelenik a piacon E2 sorozatának három új nagyfelbontású monitorával
Az AOC bejelentette az E2 sorozatának három új, nagyméretű tagját, melyek között 4K-s felbontású és 21:9-es képarányú modell is akad.

További tech hírek >>