Megjött a navim


TomTom White Pearl

Mindig örül a kis szívem, ha valami nőknek szánt kütyüt látok. Az újabb plusz pont, ha a készülék belsejében, funkcióiban is próbálnak a női igényeket kielégíteni. Valami ilyesmire törekedett a TomTom a White Pearl-lel.

Ez a gyöngyszem a TomTom ONE IQ Routes nőiesített kiadása, és júniustól lehet kapni a gyártó információi szerint. Igen dicséretes, hogy nem úgy akarták a szebbik nem számára is vonzóvá tenni, hogy nyaköntötték egy vödör rózsaszín festékkel, hanem picit gondolkodtak a dizájnon, és valami visszafogott, ám szemrevaló jószágot sikerült megalkotni. A gyöngyházfényű fehér felületen ezüstszürke virágok kacsakaringóznak, ami a kijelzőn sem szakad meg: a kezdőképernyő kiegészítni a széleken futó mintát. Ugyanez a motívum köszön vissza a mellékelt szatén tokon.

A POI-k (hasznos helyek) listáját is a nőkre szabták: olyan fontos helyekkel egészítették ki az adatbázist, mint a ‘Shop ‘til you drop’ (vásárolj kifulladásig) gyűjtemény, vagy a divatboltok és lakberendezési üzletek listája. Természetesen mindezek mellett találunk benne éttermeket, bárokat, kávézókat, mozikat és színházakat és egyéb érdekes látnivalókat. Belekerült a naviba egy Help Me! nevű biztonsági csomag, amiben vészhívószámokat és a ‘Where Am I?’ (Hol vagyok?) funkciót találjuk, gondolom, mindkettő működése magától értetődik. Ezek nagyon hasznosak lehetnek olyan peches napokon, amikor eltévedünk, és utána még le is robbanunk, mert ez a kettő együtt szokott járni. Sőt, még abban is segít a Pearl, hogy mikor kell sávot váltanunk, ígya szívatósabb, nagy kereszteződések előtt is időben tudunk cselekedni. Szintén megtalálható a rendszerben a TomTom Map Share technológiája, ennek tudjuk elduruzsolni, ha valahol hibát találtunk volna a térképben. Ezt aztán ellenőrzik, és ha jogos az észrevétel, akkor javítják.
 
A szimpi kütyü limitált kiadású, de a hírek szerint Magyarországra is fog belőle jutni, 59 990 forintos ajánlott fogyasztói áron. (Jelentkeznék egy tesztkészülékért, kérem tisztelettel!)

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.
Hódít a gamepad a PC-s játékosok körében
Megduplázódott az elmúlt években a kontrollerrel is játszók száma.
Kapott mostanában értesítést a Spotify-tól? Akkor az ön jelszavát is ellophatták
A nyáron bukkantak rá a kiberbiztonsági kutatók arra a 72 GB-os adatbázisra, ami mintegy 350 ezer Spotify-fiók belépési adatait tartalmazta.
Mortal Kombat 11 – A ’95-ös mozifilmet idéző skinekkel bővült a játék
Ed Boon egy ideje már utalgatott arra, hogy a ’95-ös Mortal Kombat film ruhái is bekerülhetnek a Mortal Kombat 11-be, és ez így is lett.

További tech hírek >>