Melltartó szárító


Nem tudom, kedves nőtársaim ti hogy vagytok vele, de én szeretem a melltartóimat! Hiába mondjuk, hogy kényelmetlen, meg néha zavaró, egy jól megválasztott szexis darab a mi napunkat, vagy esténket is feldobhatja, nem beszélve az ellenkező nemről.

Hogy kedvenc, és netán elég drága darabjainkat minél tovább jó minőségben élvezhessük és ne a hajszárítóval küszködjük, kitalálták a BraDryer-t, ami első ránézésre egy cyborg női felsőtestre hasonlít. Ez az innovatív készülék jelenleg a fejlesztés szakaszában áll, a termelés a tervek szerint 2010 elején várható.

A rácsos gömbölyded forma igazi kis meleg fészket nyújt a vizes melltartónak. Használata egyszerű; behelyezzük a kényes darabot, kiválasztjuk az anyagnak megfelelő szárítási funkciót, és egy gyengéd infravörös hőforrás segít a nedvesség elpárologtatásában.

Így az anyag is védve van, az esetleges szivacs is megtartja formáját, míg ha egyszerűen lelógatnánk megeshet (velem megesett), hogy kissé torzulna vagy elveszítené a puhaságát a melltartó, mert a száraz levegő hatására a különböző anyagbetétek eltérően és lassabban száradnak meg.

Még csak egy méretben készültek el ezek a fekete vagy fehér fém mellcsodák, a tervezők már dolgoznak rajta, hogy a nagyobb méretű mellek büszke tulajdonosai is használhassák fehérneműik szárítására, valamint olyan változtatásokat is eszközölnek, melyek lehetővé teszik, hogy több melltartót is szárazra varázsoljon a készülék ugyanabban az időben.

A szabadalmaztatás előtt álló design készülék természetesen egy nő agyából pattant ki, aki a szárítási tortúrákat már jól ismerte, és Alexander Farennikov így válhatott feltalálóvá, hogy erről  a problémáról csevegett a hölggyel, a látványterveket pedig Alexei "Che" által nézhetjük meg. A fejlesztéseknek köszönhetően a készülék igen kompakt, csendes működésű és energiatakarékos. Már csak arra vár, hogy további befektetők is lássanak benne fantáziát.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új funkciókkal láthatók el a ruhák
Mindez az e-textíliák segítségével valósulhat meg.
Tajvani tulajdonba kerülhet egy európai chipszállító
A szilíciumostyákat gyártó cég 3,75 milliárd eurós felvásárlásával tovább gyengülhet a kontinens chipipara.
Februárban megnyit a Marioland
Februárban megnyit a Marioland
Rainbow Six Siege – Kiderült, pontosan mikor rajtol a Neon Dawn
Hamarosan itt a Rainbow Six Siege következő szezonja, a Neon Dawn, a Ubisoft pedig elárulta, mikor érkezik és mekkora lesz a frissítés.
Az MSI új GeForce RTX 3070-ese kerüli a feltűnést
A baltával faragott hűtődizájnok után felüdítően hat az egyszerűség.

További tech hírek >>