Motorola Android púderdoboz


Újabb képek és némi infó is megjelent a Motorola új Androidos készülékéről, a Flipout-ról. Nos, az alakja kicsit eltér a megszokottól (még a gyártóétól is), de azért nem kimondottan „sminkeseknek” készült.

Az alak tényleg rendhagyó, ugyanis a Flipout két egymáson elfordítható, négyzet alakú féltekéből áll (pont úgy, mint a púderes dobozok), melynek egyik fele maga a kijelző, míg a másik a takarásban lévő QWERTY billentyűzet. A kijelző mindössze 2,8 colos mérettel bír, sajnos a felbontásról nem szól a fáma, de a gyártót ismerve valószínűleg nem lesz okunk panaszra. 

Az op. rendszer természetesen a Motorola legújabb kedvence, a MOTOBLUR felülettel ellátott Android 2.1-es változata. Processzor szempontjából egy kicsit emelhették volna magasabbra is a lécet, hiszen az újabb Android telefonok már 1GHz-es ketyegővel is büszkélkedhetnek, ám a Motorola FlipOut mindössze 700MHz-et kapott. Ez van, kis méret, kis proci. Memória tekintetében 512MB ROM / 256MB RAM áll majd rendelkezésre, illetve GPS navigáció és Wi-Fi a vezeték nélküli internetezéshez.

A készülék egyébként egy 3,1 megapixeles kamerával is büszkélkedhet, melyet videó telefonálásra nem, ám tiszta, jó minőségű képek és videók készítésére igen csak jól tudunk majd használni. A készüléket a gyártó tervei alapján már idén felfedezhetjük a boltok polcain, ám a mikort és a pontos árat még homály fedi.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Beveti a mesterséges intelligenciát a YouTube az egyik hasznos funkciójánál
A YouTube már teszteli, hogyan segíthet a tartalomkészítőknek fejezetekre osztani a videót, ami nem mellesleg a tartalomfogyasztók számára is hasznos újítás lehet.
Csak az új generációs konzolok kapják meg az új technológiákat a FIFA 21-ben
A PC-s verzió inkább a PlayStation 4 és Xbox One konzolcsalád szintjéhez közelít.
Cyberpunk 2077 – Így fut PS5-ön és PS4-en
A Cyberpunk 2077 fejlesztői nemrég megmutatták, hogy muzsikál a játékuk Xboxon, ezek után pedig a PS sem maradhatott ki a felhozatalból.
Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.

További tech hírek >>