Nagymellű egérpad


Zselé, támassz!

Na, végre valami értelmes is! – kiáltottam fel, amikor megláttam, majd egyeztetve a feleségemmel, végül az „egész jó” szinonimában maradtunk, a csöcsös egérpad fotója felett.

Nem valami nagy szám, igaz, én mégis nagyon eredetinek találom, mert már hosszú hónapok óta nézegetem a zselés egérpadom fekete egyhangúságát, amit még a szörpfoltokkal sem tudtam feldobni. Igaz, arra sem gondoltam, hogy a kényelmes zseléhegyet kettévágom, de akkor biztosan nekem is eszembe jutott volna ez a megoldás is, valamikor.

Kezdeti kétségeimet félretéve örömmel olvasom, hogy meglepően kényelmesek is, s ahogy elnézem, mindenféle színű géphez, tapétához, vagy asztalhoz rendelhetők.

De szép. Úgy érzem, békét teremthetne a lelkemben. Ha sikerül megőrizni, még a gyerek egészséges fejlődésében is segíthet, ha jó időben adom oda neki. Tiszta sor, hogy rendelek egyet! Egérhasználati, gyógy terápiás, dizájnos oktatóeszközt vásárolhatok 20 dollárért, mondtam, hogy értelmes is!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Rainbow Six Siege – Kiderült, pontosan mikor rajtol a Neon Dawn
Hamarosan itt a Rainbow Six Siege következő szezonja, a Neon Dawn, a Ubisoft pedig elárulta, mikor érkezik és mekkora lesz a frissítés.
Az MSI új GeForce RTX 3070-ese kerüli a feltűnést
A baltával faragott hűtődizájnok után felüdítően hat az egyszerűség.
4695 megrendelésre 22 Radeon RX 6800-as videokártya jut
Nagyon nehéz az új Radeon videokártyákból (is szerezni), egy nagy kereskedő elárulta, hogy mennyire.
Hatéves kisfiú adott inspirációt a NASA-nak
Hatéves kisfiú adott inspirációt a NASA-nak
Bluetooth-on keresztül támad a hacker, 90 másodperc alatt bármelyik Tesla Model X ellopható
Lennert Wouters, a belga Leuveni Katolikus Egyetem kiberbiztonsági kutatója szerint elég egy kis hozzáértés, és egy nagyjából 90 ezer forintos eszköz ahhoz, hogy az autótolvaj...

További tech hírek >>