Nálunk nem lesz pornó!


A Microsoft Applikációs szoftverboltot nyit az új mobilos oprendszeréhez a Windows Phone 7-hez. És az almához hasonlóan az ő appstore-jukban sem lesz szexuális tartalommal bíró applikáció. Mi lesz a szexfüggőkkel?

Nyilván most mindenki azt mondja: Na és? Én úgysem nézek pornót! És természetesen mindannyian tudjuk, hogy ez nem igaz. Mindenki (még a nők is) néznek pornót, akár akarva, akár akaratlanul. A szexualitásról szólnak az üdítőreklámok, a kenceficék bemutatói és amúgy elég sok minden a világban. A szex gyakorlatilag az emberiség egyik fő mozgatórugója, na meg  az erőszak és ezekkel szoros összefüggésben a pénz!

Ezzel a húzással az online világ egyik legnagyobb, éves szinten öt milliárd dollárt hozó „fejőstehenét” túrja ki mind a Microsoft, mind pedig az Apple, abból a bizniszből (appstore), ahol csak és kizárólag a csilingelő centecskék és harsogó dollárocskák számítanak. Ráadásul pont a pornóipar az ahol a leginnovatívabb online megoldásokkal kell a cégeknek, kiadóknak, filmforgalmazóknak, stb. operálniuk, mert lássuk be a „portéka” bizony ősrégi, így a „csomagolást” kell feltúrbózni.

Komoly pénzeket ölnek olyan online és offline fejlesztésekbe, amikből aztán kinőhet egy olyan termék, amit majd mindannyian (és nem pornóra) használunk. Félreértés ne essék, nem sajnálom és nem is ajnározom én a pornóipart, meglesznek ők nélkülem, az Apple és a Microsoft nélkül is, csak kicsit álszentnek érzem a dolgot így 2010-ben. A Google meg mit csinál? Semmit! Minek is? Pornó eddig is volt és ezután is lesz és ha valami nagyon durva/megosztó stb. cucc kerül az Android Marketre, akkor majd leszedik.

A legérdekesebb azonban egy szavazás, amit a neten találtam ezzel kapcsolatban, ahol közel 7000 szavazó válaszai alapján (itthon az 1000 válaszolóból álló felmérés már reprezentatívnak számíthat)  az emberek majdnem 60%-a azt mondja: „Megvagyok a pornó appok nélkül, majd máshonnan szedem össze a mindennapi betevőt!” de egy nagyon kis százaléktól eltekintve a maradék közel 40% inkább áttér az Androidra! Ez még jól is jöhet a guglinak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

12 GB memóriával jön a Radeon RX 6700-as sorozat
Az útitervben nem szerepel 6 GB-os verzió, de ezt a gyártópartnerek még pótolhatják.
Betiltja a Facebookot Salamon-szigetek kormánya
A Salamon-szigetek miniszterelnöke szerint a Facebook miatt ma már néhány perc alatt lerombolható bárki jó hírneve, és ez baj.
Új Tomb Raider játékot jelentett be a Square Enix, azonban a rajongók öröme nem felhőtlen
A Square Enix bejelentette, hogy valamikor 2021-ben érkezik a Tomb Raider Reloaded, ezzel jelentősen megosztva a rajongókat.
Többet telefonáltunk és interneteztünk a koronavírus-járvány miatt
Közzétette a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) azokat az adatokat, amelyekből látszik, miként változott meg a mobilhasználati szokásunk 2020 első félévében.
Újabb az Intel által tervezett laptop kerül piacra
Lehetővé teszi a kisebb márkák számára a nagyokkal való rivalizálást.

További tech hírek >>