Navideo


médialejátszó GPS

Sajnos GPS-szel csak a taxiban találkozom, s mivel nem vezetek, vagy járok túrázni, és nem keresek elrejtett cuccokat sem a kaland kedvéért, ezért ez a fajta vezérlési rendszer egy zárt világ előttem. A hazai takkerokban jobbára hasonszőrű jószágok vannak, nem láttam még az én szívemet is megdobogtató készüléket. De Dél-Koreában!

Egyszer hasábjainkon már áradoztam egy koreai GPS-ről, mellyel tévézni is lehetett, mert valami csuda szép kialakítása volt, s most sincs ez másképp. Ezek ott Koreában tudnak valamit, nem is nagyon exportálják.

Állítólag a világ leggyorsabb városa Szöul (Discovery információ), mely 25 órát él egy nap, és lakói ennek megfelelően intézik dolgaikat. Nem csoda, hogy ilyen kifinomult szerkezetet kreálnak az életet meghatározó utazáshoz.

Az APSI C1000 egy félig GPS, félig médialejátszó készülék, mely két részből áll, a keret szerű dokkolóból, mit a szélvédőre, vagy a műszerfalra illeszthetünk, és a kivehető, érintőképernyőről (mert gyakorlatilag csak az, gombok nélkül), mely 3D-s navigálásra, és audiovizuális lejátszásra képes.

És milyen jól néz ki! A dokkolóban található TV-antenna port, és GPS-egér port, amiről most hallok először, de a hozzáértők majd biztos megírják, mi az. S persze AV ki,- és bemenet. Az előlapján ennek számos érintő,- és két tekerőgomb található, mik a navigálásban, és a média élvezetben segítenek.

A képek alapján egész Dél-Koreát betáplálták a szoftverébe (Gini 3D), még az épületek magasságát is, de ezt csak azért írom, hogy még többet dicsérjem, hiszen itt nem sokra mennénk vele. Öej, de kéne azért! Sajnos se dátumot, sem dollár jelet nem találtam a krikszkrakszok között.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A korlátozások ellenére is szárnyaltak a dobozos játékeladások a Black Friday alatt a briteknél
Nehézségek ide vagy oda, a visszaesés nem drasztikus 2019-hez képest.
Elkészült a világ legnagyobb processzora, 400 000 mag dolgozik benne
Az amerikai Cerebras fejlesztése nagyobb, mint egy iPad, és állítólag 200-szor gyorsabb világ 82. legerősebb szuperszámítógépénél.
A vártnál korábban nyílik meg a Nintendo tematikájú vidámpark
A Universal Studios Japan bejelentette, hogy már jövő februárban megnyílik a Super Nintendo World.
Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze
Ha a svájci szabályozó áldását adja rá, úgy akár a jövő elején forgalomba kerülhet a Facebook digitális pénze, a Libra. Az újfajta kriptovalutával nem csak a közösségi oldalon...
People Can Fly – Egy harmadik játék is készül a Bulletstorm és az Outriders fejlesztőinél
Kiderült, hogy a Square Enix kiadásában is érkezik egy játékuk.

További tech hírek >>