Nézi az utat a sofőr helyett


Primónak hívtak egy magyar fejlesztésű, játékra és hobbiszintű felhasználásra szánt számítógépet, amit a nyolcvanas években gyártottak. Most pedig itt az iGO primo, a Nav N Go legfrissebb navigációs szoftvere.

Ezt a verziót a magyar cég elsősorban az OEM, azaz hardvergyártó partnereinek szánja. Ugyanarra az egyszerű kezelőfelületre épül, mint a tavaly bemutatott Amigo, de emellett több mint 30 funkcióval és több száz továbbfejlesztett megoldással egészíti ki az iGO My way motorját.

Egy példa ezen újdonságok közül a „Driver Alert” funkció, ami valósághűen (és előzetesen) jeleníti meg a figyelmeztető útjelző táblákat és az útkereszteződéseket a képernyőn, ezzel is fokozva a biztonságot.

Valószínű, hogy a különféle navigyártók gépein máshogy fog kinézni a szoftver egyedi grafikus felületet tud nyújtani a Nav N Go a partnereknek.

Hogy mikor találkozunk a primóval a boltokban, arról egyelőre nincs infó. Mindenesetre aki a CeBIT-en ellátogat a Nav N Go standjára, az már megtekintheti az első kiadásokat, a kiválasztott partnerek készülékein.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Meglepő felfedezés a 14 hónapos babákról: képesek logikai úton kikövetkeztetni mások preferenciáit
Már a 14 hónapos babák is sikeresen használnak logikai következtetéseket, hogy a társas világról tanuljanak, olyan helyzetekben is, amikor a közvetlenül rendelkezésükre álló adatok...
Az okostelefon-piac felívelésére számít év végén az IDC
Az ünnepi szezon ismét növekedést hoz majd a szegmensben az elemzők várakozásai szerint.
Titokban pontozza a dolgozókat az Office 365
Visszaüthet a nem reprezentatív produktivitási pontok komolyan vétele.
Meglepetésekben nem volt hiány a OneBlade CS:GO Warmup kupán
Bajnokot avattak a OneBlade CS:GO Warmup kupán.
Felhúzta az első, 3 nm-es eljárásta tervezett gyárát a TSMC
A bérgyártó szerint a tömeggyártás a 2022-es esztendő második felében meg is kezdődhet.

További tech hírek >>