Nézi az utat a sofőr helyett


Primónak hívtak egy magyar fejlesztésű, játékra és hobbiszintű felhasználásra szánt számítógépet, amit a nyolcvanas években gyártottak. Most pedig itt az iGO primo, a Nav N Go legfrissebb navigációs szoftvere.

Ezt a verziót a magyar cég elsősorban az OEM, azaz hardvergyártó partnereinek szánja. Ugyanarra az egyszerű kezelőfelületre épül, mint a tavaly bemutatott Amigo, de emellett több mint 30 funkcióval és több száz továbbfejlesztett megoldással egészíti ki az iGO My way motorját.

Egy példa ezen újdonságok közül a „Driver Alert” funkció, ami valósághűen (és előzetesen) jeleníti meg a figyelmeztető útjelző táblákat és az útkereszteződéseket a képernyőn, ezzel is fokozva a biztonságot.

Valószínű, hogy a különféle navigyártók gépein máshogy fog kinézni a szoftver egyedi grafikus felületet tud nyújtani a Nav N Go a partnereknek.

Hogy mikor találkozunk a primóval a boltokban, arról egyelőre nincs infó. Mindenesetre aki a CeBIT-en ellátogat a Nav N Go standjára, az már megtekintheti az első kiadásokat, a kiválasztott partnerek készülékein.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A holtszezonban is szárnyalt az Apple
A lassú forgalmú időszakban is elképesztően nagy volt a kereslet az iPhone-okra.
Fityisz a hackereknek: megszerezték a REvil zsarolóvírus visszafejtő kulcsát
Bár a váltságdíj kifizetéséről nem szól a fáma, azt már közölte a megzsarolt szolgáltató, hogy kezében a zsarolóvírus által titkosított fájlok visszaállításának kulcsa.
Hozzáférnének az épületekhez az Amazon csomagszállítói
Így egyszerűbbé válna a termékek kiszállítása.
Koronavírus-fertőzés miatt olyan hólyagok és kiütések lettek egy skót lány lábán, hogy alig tud járni
A 13 esztendős Sofia esete ritka, de nem példa nélküli. A jelenségnek már neve is van: Covid lábujjak.
A Qualcomm egy készülő Intel node-on tervez gyártatni
Az ultramobil lapkáiról ismert cég az első, RibbonFET tranzisztorstruktúrát használó eljárást szemelte ki.

További tech hírek >>