Nokia 2710 Navigációs mobil


Legolcsóbb GPS telefon

A műholdas navigáció egyre inkább mindennapjaink részévé válik, ennek megfelelően beépült a telefonokba is, többnyire a drágább, és exkluzívabb darabokba. Hogy megfelelő kompromisszum szülessen a hasznos GPS és a pénztárca között, a Nokia előállt egy olcsó navigációs készülékkel.

Nem rossz üzleti érzékkel, kifejezetten az autós társadalom lett megszólítva a Nokia 2710 Navigation Edition-nal, mely szerény képességei mellett beépített GPS-szel és digitális iránytűvel rendelkezik.

A készülék 2,2 hüvelykes képernyővel, FM rádióval, és 2 megapixeles kamerával járul hozzá a további mobilélményhez, de legfontosabb tulajdonsága – persze, a navigáció után – az olcsó ára, amit 110 euróra, azaz kábé 30 ezer forintra taksálnak. A telefon nyugodt szívvel ajánlható gépjárművezetőknek, akár  második mobilként, főleg GPS-ként alkalmazva. A készülék 18 napot bír egy feltöltéssel, és a Nokia térképeket is ad hozzá, élethosszig tartó licensszel, ezekkel internetkapcsolat nélkül is használható a navigáció.

A Nokia folyamatos frissítést, és újabb térképeket is ígér a tulajdonosoknak. A telefon memóriája kártyával tovább bővíthető, ahová még több térképet feltöltetünk. Ha ez nem elég a meggyőzésre, a telefonhoz jár az autós töltő és mobiltartó is.

##172297##

A videót elnézve egy hagyományos, átlagos tudású, egészen szép, vékony  kis készüléket tekinthetünk meg. Akinek nincsenek nagy igényei, trendi elvárásai, mégis szeretne egy különleges telefont, várjon a jövő év első negyedéig, mikortól forgalmazni kezdik.

A hazai kínálatban bruttó 40 ezer forint környékén várható, de előfizetéses csomagban akár párszáz forintért is megkapható lehet majd a telefon. Ha jól számolok, addigra krepál be az asszony készüléke, én rábeszélem majd egy ilyenre!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Megtalálták a galaxis maradványait, ami összeütközött a Tejútrendszerrel
Fosszilis galaxist fedeztek fel tudósok a Tejútrendszer mélyén a Sloan Digital Sky Survey (SDSS) égboltfelmérési program APOGEE tudományos projektjének adatait elemezve.
Kiderült, mikor kezdődik a Five Nights At Freddy’s film forgatása
A Five Nights At Freddy’s film csak nem akar elkészülni, most viszont nagyon úgy látszik, hogy a Blumhouse komolyan nekiugrik a dolognak.
Jöhet a Samsung olcsóbb összehajtható mobilja?
A jelentések szerint elérhetőbb árral érkezhet meg a Samsung Galaxy Z Flip Lite.
Teszten a mindent verőnek ígérkező iPhone 12 Pro Max – és a budapesti 5G
Amit az Apple 2020-ban mobil fronton tud, az kivétel nélkül bekerült ebbe a készülékbe. De az iPhone 12 Pro Max messze nem való mindenkinek, adott esetben több fronton is kiverheti a...
12 GB memóriával jön a Radeon RX 6700-as sorozat
Az útitervben nem szerepel 6 GB-os verzió, de ezt a gyártópartnerek még pótolhatják.

További tech hírek >>