Olcsó androidos mobil az LG-től


Ma jelentette be az LG, hogy már kapható itthon is az egyik legújabb androidos mobiljuk, az Optimus Me. A 2,8 hüvelykes, kapacitív érintőképernyővel felszerelt készülék ideális lehet olyanoknak, akik még csak most akarnak megismerkedni az okostelefonokkal.

Az ezüst-fekete színben kapható LG Optimus Me P350 a gyártó szerint olyan intuitív kezelőfelülettel bír, amivel az is elboldogul, aki először fog okostelefont a kezébe. Viszont a telóban megtalálható Google Mobile Service funkciók kielégítik a technikai beállítottságú fogyasztók igényeit is.

Az LG Optimus Me 2,8 hüvelykes kapacitív érintőképernyővel, az internet böngészést nagyban leegyszerűsítő Android 2.2 operációs rendszerrel és közösségi hálózati funkciókkal igyekszik megnyerni az újdonsült okostelefon-vásárlókat.

A 12 mm vastag mobil 600 MHz-es processzorral, microSD kártya bővíthetőséggel és 1280mAh teljesítményű akkumulátorral rendelkezik.

Mindez kártyafüggetlenül 45-50 ezer forintért lehet a tiéd, de a T-Mobile-nál és a Vodafone-nál is kapható, ott nyilván akadnak különféle kedvezmények.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A vártnál korábban nyílik meg a Nintendo tematikájú vidámpark
A Universal Studios Japan bejelentette, hogy már jövő februárban megnyílik a Super Nintendo World.
Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze
Ha a svájci szabályozó áldását adja rá, úgy akár a jövő elején forgalomba kerülhet a Facebook digitális pénze, a Libra. Az újfajta kriptovalutával nem csak a közösségi oldalon...
People Can Fly – Egy harmadik játék is készül a Bulletstorm és az Outriders fejlesztőinél
Kiderült, hogy a Square Enix kiadásában is érkezik egy játékuk.
LG 34WN80C: sokoldalú UltraWide monitor a tesztpadon
Nálunk járt az LG QHD felbontású, ívelt, HDR támogatású megjelenítője.
A Spotify is bevezetheti a történeteket
Karácsonyi lejátszási listában teszteli az újdonságot a szolgáltatás.

További tech hírek >>