Ötletes kampánnyal támad az LG új hangrendszere


Brazíliában az LG-vel szerződött reklámügynökség egy zseniálisnak mondható reklámötlettel állt elő, hogy az újonnan bemutatott LG Home Theater 3d Sound rendszert népszerűsítsék.

Az LG nemrég bemutatott hangrendszere, az LG Home Theater 3D Sound egy, a világon egyedülálló képességekkel vannak felruházva. Az eddig látott 5.1-es hangrendszerek egyik alapfeltétele volt, hogyha a maximális élményt akartuk elérni, akkor a szoba egy meghatározott pontjára kell leülni egy filmet, vagy zenét meghallgatni. Ezzel szemben a 3D mód aktiválása után a szoba bármely pontjára elmehetünk, ugyanis annak méretétől függetlenül úgy tudjuk élvezni a különböző hangeffekteket, mintha ott szólna mellettünk a hangszóró.

Ezt az egyedülálló és forradalmian új eszközt akarják népszerűsíteni Braziliában, melyre az LG az Y&R reklámügynökséget kérte fel, akik egy hihetetlenül jó kampánnyal készülnek. Híres filmek borítójának képeit dolgozták át, demonstrálva, hogy a képen bárhol állhatnak a zenei élmény maximális lesz.

A kampány nem csak az átdolgozott képek miatt egyedülálló, hanem azért is zseniális, mert szinte minden külföldi és hazai oldal ír róla, így méginkább elterjedhet az új hangrendszer híre.

Kulcsszavak: 3d sound, lg, reklám
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A vártnál korábban nyílik meg a Nintendo tematikájú vidámpark
A Universal Studios Japan bejelentette, hogy már jövő februárban megnyílik a Super Nintendo World.
Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze
Ha a svájci szabályozó áldását adja rá, úgy akár a jövő elején forgalomba kerülhet a Facebook digitális pénze, a Libra. Az újfajta kriptovalutával nem csak a közösségi oldalon...
People Can Fly – Egy harmadik játék is készül a Bulletstorm és az Outriders fejlesztőinél
Kiderült, hogy a Square Enix kiadásában is érkezik egy játékuk.
LG 34WN80C: sokoldalú UltraWide monitor a tesztpadon
Nálunk járt az LG QHD felbontású, ívelt, HDR támogatású megjelenítője.
A Spotify is bevezetheti a történeteket
Karácsonyi lejátszási listában teszteli az újdonságot a szolgáltatás.

További tech hírek >>