Pop-art a brutál kijelző mellé


Manapság már bármilyen tokot rá lehet húzni egy mobilra, éppen ezért nem számít túlzottan a hátlap. Mégis rengeteget dob az LG Optimus Black-en egy Keith Haring-féle figurákkal díszített gyári borítás.

Nézegetem a Mobile World Congressről érkező híreket, de egetverően óriási durranással még nem találkoztam. (A Samsungos infót kivéve, amit Mükgór kolléga legott meg is írt nektek.) Úgy tűnik egyelőre, hogy a legtöbb gyártó már a kiállítás előtt ellőtte a puskaporát, így a már korábban bejelentett cuccokkal parádéznak a vásáron.

De azért így is akad szimpatikus újdonság, csak éppenséggel nem a specifikációival hódított meg... Az LG a barcelonai kiállításon mutatta be az első, Keith Haring grafikáival díszített Optimus Black telókat. A művész munkái már korábban is szerepeltek LG telefonokban, méghozzá a KF600 és KF700 témái között bújtak meg. Kicsit sajnálom, hogy az Optimus Black-eken csak kívülről található meg a grafika, ugyanis pont ez az a modell, ami igen brutkó kijelzőt kapott, lehengerlő látvány élőben. De persze így is 'lájkolom'.

Az Optimus Black egyébként a jelenlegi legvékonyabb és legkönnyebb androidos mobil a gyártó szerint, a CES-en mutatták be.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mortal Kombat 11 – A ’95-ös mozifilmet idéző skinekkel bővült a játék
Ed Boon egy ideje már utalgatott arra, hogy a ’95-ös Mortal Kombat film ruhái is bekerülhetnek a Mortal Kombat 11-be, és ez így is lett.
ASUS blog: kreatív notebookajánlatok
Új kategória nőtt ki az elmúlt években a laptopok piacán: a professzionális, multimédiás felhasználásra tervezett gépeké.
Lemásolta a TikTokot a Snapchat, és akár pénzt is kereshetünk vele
Spotlight néven mutatta be a legújabb funkcióját a Snapchat, ami olyan, mintha beépítették volna a TikTokot az alkamazásba.
Fortnite – Hamarosan előfizetéses rendszerrel bővül a játék
Az Epic bejelentette, hogy érkezik a Fortnite Crew, mely lényegében egy előfizetéses rendszer lesz a népszerű battle royale címhez.
Itt a Motorola idei legolcsóbb mobilja
Bruttó negyvenezer forint környékén válhat elérhetővé a Moto E7.

További tech hírek >>