Pornóstúdióval akaszkodott össze a HTC


A HTC Vivid néven dobott piacra egy okostelefont nemrég, amivel máris bajok vannak. Egy korhatáros filmekben utazó stúdió ugyanis kikéri magának a névazonosságot és a készülék nevének megváltoztatását követeli, perrel fenyegetőzve.

Az 1984 óta létező, pornófilmekkel foglalkozó Vivid Entertainment marketingesei kiváló lélekjelenlétről tettek tanúbizonyságot. Újabb nagyszerű módot találtak ugyanis cégük reklámozására: kipécézték maguknak a HTC-t, pontosabban annak Vivid nevű okostelefonját, és azt követelik, a gyártó találjon új nevet a terméknek, lehetőleg azonnal.

Józan paraszti ésszel nem érdemes közelíteni az esethez. Ez ugyanis azt diktálná, hogy ha már egyezik a két név, akkor a HTC húzódozzon, félve, hogy valamiért egy kalap alá veszik telefonját az egyebek mellett Paris Hilton szexvideójával nevet szerző filmstúdióval.

Ehhez képest épp a fordítottja történt, a Vivid Entertainment kereste fel a HTC-t. Mivel szerintük a névazonosság miatt sokan együttműködést, partnerprogramot, vagy valami hasonlót gyaníthatnak, azt kérik, sürgősen változtassák meg a HTC Vivid nevét. Amennyiben ez november 21-ig, azaz jövő hétfőig nem következik be, úgy jogi lépéseket tesznek az ügyben.

A tajvani cég illetékesei valószínűleg kibírták röhögés nélkül a megkeresést, de hivatalosan egyelőre nem kommentálják az esetet. Kíváncsian várjuk, lesz-e folytatás, vagy csak az ingyenreklámra hajtott a pornós cég.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Rainbow Six Siege – Kiderült, pontosan mikor rajtol a Neon Dawn
Hamarosan itt a Rainbow Six Siege következő szezonja, a Neon Dawn, a Ubisoft pedig elárulta, mikor érkezik és mekkora lesz a frissítés.
Az MSI új GeForce RTX 3070-ese kerüli a feltűnést
A baltával faragott hűtődizájnok után felüdítően hat az egyszerűség.
4695 megrendelésre 22 Radeon RX 6800-as videokártya jut
Nagyon nehéz az új Radeon videokártyákból (is szerezni), egy nagy kereskedő elárulta, hogy mennyire.
Hatéves kisfiú adott inspirációt a NASA-nak
Hatéves kisfiú adott inspirációt a NASA-nak
Bluetooth-on keresztül támad a hacker, 90 másodperc alatt bármelyik Tesla Model X ellopható
Lennert Wouters, a belga Leuveni Katolikus Egyetem kiberbiztonsági kutatója szerint elég egy kis hozzáértés, és egy nagyjából 90 ezer forintos eszköz ahhoz, hogy az autótolvaj...

További tech hírek >>