Snoop Dogg kísérjen utadon


Biztosan vannak köztetek olyanok, akik ha autóval indulnak valahova, a célba érkezés sikerét a GPS berendezésükre bízzák. A kérdésem az lenne, hogy nem unjátok még a gyári navigációs hangokat? Mit szólnátok, ha egy humoros, vagy általatok felettébb kedvelt személy hangja kísérne utatokon?

Nem is olyan régen Homer Simpson hangja tűnt fel a TomTom navigációk hangszórójából, a VoiceSkins jóvoltából, jó pár autósnak mosolyt csalva az arcára. Naná, hiszen az oldalon található próbahangokat megfülelve simán el tudom képzelni, hogy az autóban ülve olyan érzése támad az embernek, mintha tényleg a Simpson család kis kopasz feje mondaná az utat A-ból, B-be. Az általa javasolt teendők jócskán tele vannak tűzdelve a rajzfilmsorozatból jól ismert humoros megjegyzésekkel, illetve hülyeségekkel. Olykor olyan dolgokra is rá próbálja venni az autóst, ami bizony nem túl jó megoldás. Ilyen például a „vége az útnak, fordulj balra, vagy folytasd az utad a motor pályán”.

A fentebb említett cég azonban nem állt meg a világ egyik legkedvencebb rajzfilmhősének GPS-be való integrálásával, hanem gyorsan kerített egy újabb sztárt, akinek hangját és stílusát szinte mindenki ismeri a világon. Ő pedig nem más, mint a rap nagy kutyája, Snoop Dogg. Vicces dolog lehet, amikor Snoop „elreppeli” az Ő flegma hangsúlyával és feka akcentusával, megtűzdelve néhány „jííí kámon”-nal, hogy merre is haladjunk, célunk eléréséhez. Szerintem mindkét navi téma nagyszerű ötlet.

A hangokat olyan területek speciális igényeinek megfelelően alakították ki, mint az USA és az Egyesült Királyság (yard), illetve Európa (méter). Ám a sztárok által adott itinert csak és kizárólag angolul kaphatjuk meg, így nyelvtudók előnyben. Mindkét navigációs hang elérhető a VoiceSkins weboldalán, amit megközelítőleg 13 dollár fejében tölthetünk le és pakolhatunk kizárólag TomTom gyártmányú GPS készülékünk hangtárába.  Közben felmerült bennem egy kérdés. Magyar viszonylatban Ti kiknek a hangját hallanátok legszívesebben a navitokból?

##169928##

##169929##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Csak az új generációs konzolok kapják meg az új technológiákat a FIFA 21-ben
A PC-s verzió inkább a PlayStation 4 és Xbox One konzolcsalád szintjéhez közelít.
Cyberpunk 2077 – Így fut PS5-ön és PS4-en
A Cyberpunk 2077 fejlesztői nemrég megmutatták, hogy muzsikál a játékuk Xboxon, ezek után pedig a PS sem maradhatott ki a felhozatalból.
Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.
Hódít a gamepad a PC-s játékosok körében
Megduplázódott az elmúlt években a kontrollerrel is játszók száma.

További tech hírek >>