Szexi (?) egerek


Aki napi 8-10 órában szeretne taperolni egy női testet, annak szeretnénk a figyelmébe ajánlani valamit. Sőt, a férfitestre vágyóknak is van egy javaslatunk.

Szoktam magamban vihorászni, amikor egy kütyüre mondják azt, hogy szexi. Legutóbb pléldául az iPad-ről állítottak ilyesmit többen. Bár magamat ketyere-imádónak, sőt, -függőnek tartom, azért igencsak megijednék, és elmennék kivizsgálásra, ha hirtelen szexinek találnék bármilyen kütyüt is.

Ezekre az egerekre sem gerjedtem rá, de azt alá kell írnom, hogy ezekre már inkább rá lehet aggatni a fentebb említett jelzőt, mint mondjuk eg sima mezei mobilra.

A Pat Says Now online boltban lehet őket kapni, és a férfi verzóért kerek tíz euróval többet kell fizetni. A Toy Boy fantávianevű modell ára ugyanis 30 euró (kb 8100 forint), míg a Body Limited húsz euróba (kb 5400 forint) kerül.

Meg tudja nekem valaki magyarázni ennek a diszkriminációnak az alapját?

Kulcsszavak: egér, egérotika, egyéb, szex, szexi
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiderült, mikor kezdődik a Five Nights At Freddy’s film forgatása
A Five Nights At Freddy’s film csak nem akar elkészülni, most viszont nagyon úgy látszik, hogy a Blumhouse komolyan nekiugrik a dolognak.
Jöhet a Samsung olcsóbb összehajtható mobilja?
A jelentések szerint elérhetőbb árral érkezhet meg a Samsung Galaxy Z Flip Lite.
Teszten a mindent verőnek ígérkező iPhone 12 Pro Max – és a budapesti 5G
Amit az Apple 2020-ban mobil fronton tud, az kivétel nélkül bekerült ebbe a készülékbe. De az iPhone 12 Pro Max messze nem való mindenkinek, adott esetben több fronton is kiverheti a...
12 GB memóriával jön a Radeon RX 6700-as sorozat
Az útitervben nem szerepel 6 GB-os verzió, de ezt a gyártópartnerek még pótolhatják.
Betiltja a Facebookot Salamon-szigetek kormánya
A Salamon-szigetek miniszterelnöke szerint a Facebook miatt ma már néhány perc alatt lerombolható bárki jó hírneve, és ez baj.

További tech hírek >>