Tablet Onkyo PC GPS-szel


Térképtábla

Pár napja írtam egy olcsó kis telefonról, mely GPS-szel volt felszerelve, és most eljött azoknak is az idejük, akik szeretnének navigációs eszközt, de éppen nem telefon, hanem számítógép vásárlás előtt állnak. Az Onkyo tablet pc-je nekik jó választás lehet.

Magában a kis gépben nincs semmi extra, természetesen a GPS-en kívül, de azt el lehet róla mondani, hogy jól összerakott gépezet, és méretihez képest jó szolgálatot teljesíthet felszereltségével. Az Onkyo kis táblagépét egy 1,33 GHz-es Intel Atom processzor hajtja, 1 GB memória támogatással, és 80 GB-os adattárolóra menthetjük fájljainkat.

Az operációs rendszere Windows 7-es. Az érintőképernyője 1024x600-as felbontású, amin két beépített videokamera is található (3MP és 0,3MP), és természetesen elforgatható, és lehajtható, ahogy ez az ilyen kis ölgépeknél szokás.

A súlya mindössze 720 gramm, és számadatnak még a 3 órányi munkaidőt tudom említeni, amit akkumulátora biztosíthat. Eztán jön a mantraként elsorolt, két USB és mindenféle memóriakártya hely, a Bluetooth 2.0 és a Wi-Fi, meg amiket kihagytam. Átlagos kisgép, amit feldobtak egy manapság sokat keresett GPS egységgel, ami minden bizonnyal szépen jól érzi magát a „nagyképernyőn”.

Először Japánban kezdik el forgalmazni, mintegy 680 dollárért, és, ha nem is jön Európába, biztosan lesz másik navigációs rokona, mely eljut tájainkra is. (Híresztelések szerint a Geek Stuff 4 You-n keresztül van esély a rendelésére). Nekem tetszik.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A korlátozások ellenére is szárnyaltak a dobozos játékeladások a Black Friday alatt a briteknél
Nehézségek ide vagy oda, a visszaesés nem drasztikus 2019-hez képest.
Elkészült a világ legnagyobb processzora, 400 000 mag dolgozik benne
Az amerikai Cerebras fejlesztése nagyobb, mint egy iPad, és állítólag 200-szor gyorsabb világ 82. legerősebb szuperszámítógépénél.
A vártnál korábban nyílik meg a Nintendo tematikájú vidámpark
A Universal Studios Japan bejelentette, hogy már jövő februárban megnyílik a Super Nintendo World.
Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze
Ha a svájci szabályozó áldását adja rá, úgy akár a jövő elején forgalomba kerülhet a Facebook digitális pénze, a Libra. Az újfajta kriptovalutával nem csak a közösségi oldalon...
People Can Fly – Egy harmadik játék is készül a Bulletstorm és az Outriders fejlesztőinél
Kiderült, hogy a Square Enix kiadásában is érkezik egy játékuk.

További tech hírek >>