Tekerj áramot magadnak!


Örvendetes hírünk van a bringázás szerelmeseinek. Egy magyar hobbytermékből vásárolható cucc lett! És hogy mire jó? Tölti a ketyeréidet menet közben!

Jómagam meg sem tudom számolni hányszor húzott ki a csávából a jó öreg PDA-m, amikor a Budai hegyekben kicsit jobban elkavarodtunk. Hozzáteszem, hogy mivel tudtuk, hogy van GPS, nem nagyon foglalkoztunk azzal merre menjünk. Mentünk amerre a kedvünk vitt.

Ha meguntunk gyorsan beizzítottuk a PDA-t és már tudtuk is merre van a haza. A folyamatos navigáció még mindig álom volt, hiszen spórolni kellett az akkuval, és a GPS vevő, meg a folyamatosan futó szoftver nem tartozik az energiakímélő megoldásokhoz. A Bike2USB nem csinál mást, mint az első kerékben lévő agydinamó energiáját (amivel mondjuk a lámpákat lehet üzemeltetni egy túrabringán) átalakítja olyanná, amit a PDA-k, iPod-ok, MP3 lejátszók szeretnek.

Oké! Ehhez kell agydinamó (nekünk mondjuk pont nincs), de sok kétkerekűn már gyárilag van és a Bike2USB 5000 Ft-os ára senkit nem fog a földhöz vágni, viszont életet menthet egy hosszabb túrán!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.
Hódít a gamepad a PC-s játékosok körében
Megduplázódott az elmúlt években a kontrollerrel is játszók száma.
Kapott mostanában értesítést a Spotify-tól? Akkor az ön jelszavát is ellophatták
A nyáron bukkantak rá a kiberbiztonsági kutatók arra a 72 GB-os adatbázisra, ami mintegy 350 ezer Spotify-fiók belépési adatait tartalmazta.
Mortal Kombat 11 – A ’95-ös mozifilmet idéző skinekkel bővült a játék
Ed Boon egy ideje már utalgatott arra, hogy a ’95-ös Mortal Kombat film ruhái is bekerülhetnek a Mortal Kombat 11-be, és ez így is lett.

További tech hírek >>