Tréningkirály


Garmin Forerunner 310XT GPS fitness óra

A Garmin folyton új ötleteket főz ki, hogy megkönnyítse a sportolók teljesítményének ellenőrzését, nyomon követését. Eddig főleg a futóknak, illetve a kerékpárosoknak kedvezett sportóráival, mostantól azonban az úszók is részesülhetnek a sok jóból. Tyűűűű, ez így együtt már triatlon!

Cikkemet rögtön azzal kezdeném, hogy 310XT modell számos dologban eltér elődjétől, a Garmin Forerunner 305-től. Naná, hisz ha nem így lenne, nem is lenne újdonság, csak egy újabb sportkütyü, amire pénzt lehet költeni. De jelen esetben nem így van. A nagyobb akkunak köszönhetően az eddigi 8 órás üzemidő megemelkedett 20 órára, illetve látványos és 50 méterig vízálló házat kapott. Nagy fejlődés ez a sportórák terén, hiszen eddig nem nagyon voltak ennyire víz biztos eszközök, melyek segítségével az edzés egy magasabb, tudományosabb szintre emelkedhetett volna.

A Forerunner 310XT mindenféle okos dolgot művel, miközben edzel. Méri az elégetett kalóriát, számolja minden lépésedet, figyeli futásod ütemét, az opcionális mellpánt segítségével ügyel a szívritmusodra. Sőt, egy kis konzollal átpakolhatod bicajod kormányára is és egy ügyes kis kiegészítővel a pedálfordulatszámot is nyomon követheted. A készülékben GPS vevő is uralkodik, így elmentheted edzéseid útvonalát és ezzel együtt minden adatot is, amit az óra képes mérni és rögzíteni. Ez a funkció nagyon hasznos azok számára, akik szeretik kielemezni, hogy sportolás közben mire voltak képesek, mekkora távot jártak be, mennyi idő alatt, milyen szintkülönbséggel, stb. A vezeték nélküli kommunikációnak köszönhetően, a fentebb említett adatokat áttölthetjük számítógépünkre és az elemzések után ezeket meg is oszthatjuk a Garmin Connect közösségi oldalán. Ami még fejlődés a sportórák terén, hogy ezentúl edzéseidet előre megtervezheted Training Center szoftver segítségével, amit feltölthetsz az órára és aszerint végezheted gyakorlataidat, ahogy azt előre kitaláltad.

A Garmin Forerunner 310XT egyelőre csak Amerikában kapható, de a nyár közepére remélhetőleg kis hazánkba is eljut majd.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Meglepetésekben nem volt hiány a OneBlade CS:GO Warmup kupán
Bajnokot avattak a OneBlade CS:GO Warmup kupán.
Felhúzta az első, 3 nm-es eljárásta tervezett gyárát a TSMC
A bérgyártó szerint a tömeggyártás a 2022-es esztendő második felében meg is kezdődhet.
Exkluzív, kifinomult és trendi: így néz ki az autózás fine diningja
Az autórajongóknak már a nyolcvanas évek második felében felgyorsulhatott a pulzusa, ha egy CUPRA jelzéssel ellátott SEAT-ot pillantottak meg. Végül 2018-ban saját logót és saját...
Trump odaszúrt egy utolsót a kínai IT-szektornak
Az SMIC a katonai kötődések miatt nem számíthat amerikai befektetőkre.
Rengeteg új barlangrajzot fedeztek fel Amazóniában, 12 ezer évesnél régebbi is van köztük
12 500 évvel korábbiak lehetnek azok a barlangrajzok, melyeket az amazóniai esőerdőkben találtak meg kutatók. A munkákon főleg állatok és növények láthatók.

További tech hírek >>