Tripla duplázás: LG Optimus 3D


Tovább menetel az LG Optimus családja: a legújabb tag, az Optimus 3D július közepén érkezik hazánkba, először a T-Mobile-nál lesz kapható.

A gyártó szerint a telefon egyedi „háromszorosan dupla” (Tri-Dual) hardveres tulajdonságokkal rendelkezik, ez azt jelenti, hogy dupla mag, dupla csatorna és dupla memória van benne. Ez persze érthető is, hiszen az androidos alkalmazásoknak és a 3D technológiának sem árt a kakaó, sőt! Ezekkel az újításokkal az Optimus 3D az LG szerint soha nem látott hatékonysággal kezeli a párhuzamosan futtatott alkalmazásokat, vagy a nagy grafikai igényű játékokat és filmeket.A névbe pedig - mint ahogyan az sejthető - azért került bele a 3D, mert a júzerek szemüveg nélkül élvezhetik a telón a 3D tartalmakat, amiket nem csak megnézni tudnak, hanem rögzíteni és megosztani is.A 4,3 hüvelykes WVGA kijelző 2D-ben 1080p, 3D-ben pedig 720p felbontásig gondoskodik a HD képek ideális fényerejű és villódzásmentes megjelenítéséről. A 2D fényképeket és videókat felvétel közben speciális szoftver alakítja 3 dimenzióssá. A 2D-s játékok konvertálásához az LG a harmadik negyedévtől ingyenesen letölthető szoftvert biztosít, hogy a felhasználók széles 3D multimédiás kínálatból válogathassanak. A rögzített 3D tartalom 3D tv-ken is megosztható HDMI 1.4 kábelen keresztül, és a tartalmakat bármely DLNA képes eszköznek is elküldhetik az LG Optimus 3D tulajok.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.
Hódít a gamepad a PC-s játékosok körében
Megduplázódott az elmúlt években a kontrollerrel is játszók száma.
Kapott mostanában értesítést a Spotify-tól? Akkor az ön jelszavát is ellophatták
A nyáron bukkantak rá a kiberbiztonsági kutatók arra a 72 GB-os adatbázisra, ami mintegy 350 ezer Spotify-fiók belépési adatait tartalmazta.
Mortal Kombat 11 – A ’95-ös mozifilmet idéző skinekkel bővült a játék
Ed Boon egy ideje már utalgatott arra, hogy a ’95-ös Mortal Kombat film ruhái is bekerülhetnek a Mortal Kombat 11-be, és ez így is lett.

További tech hírek >>